Şimdi Ara

1.5 dci 105 bg nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 2 1.5 dci 105 bg nasıldır 6ileri

• bende aynı kombinasyonu düşünüyorum fakat fluancede bilgi sahibi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim.
  • dün yazdım işte 1.5dci 105 bg 6ileri meganbe 2 exception var temiz kimse cevap vermemiş. okuduğuma göre baya iyi araba diyorlar 85 liklere göe turbosu baya buyuk olduğu için çok iyi gidiyormuş
  • megane 2 dekiler dizel motorlar 80 ve 100 bg olarak satılıyordu sanırım ikisi de 5 ileri olması lazım...
  • Megan 2 de 105 hp 6 ileri olduğuna eminmisiniz? Ben Fluence kullandım 2 yıl kadar. Yakıt ve motor olarak süper, 85 likten çok daha atak ve otoyolda aradaki farkı çok daha fazla belli ediyor. Son hız olarakta serilik olarakta çok tatminkar bir motor. Trafikte çok az var zebil gibi gördüğümüz fluence ler hep 85-90 hp 5 vites olanlar. Full depo ile 1100km shir dışı 800 km şehiriçi çok rahat yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 5 Eylül 2014; 14:58:17 >
  • Bizde 80 bg'lik var kendini kanıtlamış bir motor Mercedes bazı modellerinde kullanıyo. +yakıt muazzam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 Privilege 1.5 dci 100 hp Donanımdı şehirlerarası kullandım

2006 Dynamique 1.5 dci 80 hp Donanımdı yanılmıyorsam...Bu aracıda şehirlerarası kullandım.

İşte bu iki araç hakkındaki izlenimlerim.

1. 80 hp olanda Güç yetmiyordu hantal kalıyordu.
    2. 80 hp olanda 1. Vites ilk kalkışta aracın motoru aracı hareket ettirmekte zorlandığı için motordan ilk harekette pat küt sesler geliyordu.
    3. Sürüşü ve oturma pozisyonu rahat.
    4. Araç otoyolda veya e-5'te 120-130 gibi hızlarda pek güven vermiyor gibime geldi , Zaten fabrikasıda bu sorunun farkına varmış olmalıki Araç belli bir hıza gelince Direksiyon Sertleşiyor bu güveni azda olsa yerine getirmeye gayret ediyor.
    5. Konfor güzel fakat Malzeme kalitesi soyulmaya çizilmeye yıpranmaya acayip müsait.
    6. Frenleri iyi.
    7. Ses izalasyonuda iyi seviyede rahatsız olmadım.
    8. Start stop başarılı.
    9. Çekiş 80 hp'lik versiyonda Hantal...100 hp versiyonda Tatmin ediyor.
    10. Yakıt 80 hp olan istanbuldan bir depo yakıt ile 90 km/hız ile manisaya gidip tekrar o yakıtla geri dönüyor istanbula...100 hp olan ise istanbul - manisa yapıyor aynı yakıtla istanbula yaklaştırıyor...2009-2010 arası gittiğimiz için aklımda bu kadar kalmış.
    11. Virajlarda az zorlamaya kalk limitleri aş hemen Arka Tarafı savurdu savurcak havası veriyor.
    12. Siyah renk bu araca çok yakışıyor helede privilege donanımsa.
    13. Şuanki aracım 2011 pejo 407 1.6 hdi bu aracım yolda giderken tümsek çukur vs.. yerleri hiç hissettirmezken , Megane 2 araçlar yolda bu konuda çok oynak en ufak bi çukur tümsekte sallanabiliyor.
    14. Yakıt menzili bir depo ile 90 km/hızla 80 hp'de 1200'e yaklaşıyor...100 hp'de 1000 kilometreyi az geçiyor.
    15. Parasına göre boyasız kazasız temise iyi bi araçtır...Bu paraya bu kadar oluyor

2006-2008 Megane 2 Dynamique - Privilage donanım...ağırlık 1.200 küsür kilo...1.5 dci 80-100 hp...5-6 ileri vitese sahip...Bir depoyla yakıt menzili 90km/hız sabit maximum 1.200 kilometre.

2011 Peugeot 407 1.6 hdi 110 hp Millesim donanım...5 ileri vitese sahip...Ağırlık 1.520 kilo net...Bir depoyla 90-100 km/hız sabit maximum 1.300 kilometre yaptım.

Herşey Ortada

BENCE HDİ MOTOR DCİ MOTORDAN ÇOK DAHA EKONOMİK VE DAHA GÜÇLÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 5 Eylül 2014; 15:16:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 1.4 hdi nasıldır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AO A kullanıcısına yanıt
    2010 model Renault megane sedan exception modelinin 6 ileridi

• Elimde bir fırsat var hocam o yüzden almak istiyorum 2010 model sedan gri renk var opel corsadan gecicem de değer mi geçmeye acaba not aracim 98 model. Benim babam kullandı aracı zor şartlarda 80 lık olanını 190 da tikaniyordu araç kalkışlarda vs iyi değilde bu yüzden tedirginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Elimde bir fırsat var hocam o yüzden almak istiyorum 2010 model sedan gri renk var opel corsadan gecicem de değer mi geçmeye acaba not aracim 98 model. Benim babam kullandı aracı zor şartlarda 80 lık olanını 190 da tikaniyordu araç kalkışlarda vs iyi değilde bu yüzden tedirginiz

Opel corsa kullanmadım ama Megane 2 corsaya göre iyi bi seçim olur

• 50 lt ile 1000 km gidiyordum 80 likle depo 60 lt 120 den sonra güvensiz aaraç kici basi ayri oynuyor 105 ilk bildiğim kadarki ile var fluence motoru ile ayni 2010 md de olabilir
    Aracin sağ on koltuğun ayak basma tabaninda gözün içine bak genelde orasi su içinde oluyor biraz bastirirsan elin islanir büyük ihtimal
    Klimanin suyu içine akiyor bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 5 Eylül 2014; 17:06:27 >
  • megane 2 de Dci 100 200 en fazla dizelde var dci 105HP 240 yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.