Şimdi Ara

1.5 senede ea'dan derece gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım temelim biraz zayıf. Geçen gün ilk kez tyt denemesi olduk 85 net yapabildim. Biliyorum çok kötü değil ama çevremdeki herkes iyi olunca bana kötü geliyor :( Tecrübeli abilerim ablalarım yanıtlarsa sevinirim. Burdan derece gelir mi yoksa mezuna mı kalırım?

• İlk 50 e girersin olm ne diyon manyak mısın. Ea yım diyorsun hatta ciddi söylüyorum obp asiri kotu degilse ki bu neti yapabildiysen olamaz 1. Olamaman icin hiçbir sebep yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

hocam şu an 95 obp yeterli olur mu ilk 10k istiyorum

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

Saka mi yapiyon isterse 90 olsun benim ark 90 altı obp ile ilk 2k girdi ea da hic de oyle çok kasmadı. Ea da sıralama yapmak saya göre çok çok daha kolay. Çalışabileceğin kadar çalışman lazım ama sınav sıralama sınavı.

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

Bu arada sunu unuttum ama ea da belli bir siralamadan sonra iyi okul/bolum pek yok diyorlar yani saglam siralama yapman lazim. O yüzden hedefin çok yüksek olmalı.

• Hocam eadan hangi bölüm istiyorsunuz

• dostum esit agirlik, sozel, dil fark etmez, bunlar sayisala kiyasla cok cok kolay.

hedefini sayisal olarak degistirmeni oneririm. dilersen bir yandan edebiyat calis fark etmez. calismasan bile sinava 1 ay kala edebiyat tarih bakip derece yapabilirsin. matematigin saglamsa tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu andan itibaren sınava kadar 1,5 yıl boyunca günlük düzenli 2 saat çalışsan bile ilk 500 gelmeme ihtimali yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.