Şimdi Ara

1.6 tdi golf 6 trendine - 1.33 life auris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya zamandır araba arıyorum.
    Bu iki araç Arasında kaldım . Açıkcası pekte araçlardan anlamam. Bazı yorumlarda aurisin bu motorunda çekişinin iyi olmadığını duydum. Ee haliyle benzinli buna tüpte taktırcam ve biraz daha güçten düşecek . Ama benim önceliklerim cok güçlü bi araç değil yani istanbul da kullancam aracı vede Göze hitap etmesini istiyorum bu konuda yeni auris bende bi adım öne Cıkıyor. Ama tabikide golf 6 da hiçde fena değil ayrıca 1.6 motor ve dizel. 105 beygir . hem aracı ilerde satarken hangisinde daha az zarar ederim. Ek olarak bulduğum auris 15binde ve takılan LPG serviste takılmış ve garantisi bozulmuyor 3 yıl daha sanırım garantisi var . Golf 6 70 80 binden aşagısı yok . Velasıl kelam sizin fikirleriniz nedir acaba bu araçlardan hariç 40bin cıvarı hb araç tavsiyelerinizide duymak isterim birinci önceliğim görsellik teşekkürler şimdiden:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natirous -- 20 Ocak 2015; 17:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• auris tabii ki.

Yeni kasa, daha az km, daha yüksek model, daha ekonomik, garantisi var. vs vs
  • Banada öyle geliyor:-)

• 2013 Mart ayında bir hata yapıp yeni kasa Auris 1.33 Life satın aldım. Uzatmayayım kesinlikle uzak durun..

Detaylarını buraya yazdım okumak isterseniz buyrun >>http://forum.donanimhaber.com/m_79262014/tm.htm

Hele zarar etmek istemiyorum diyorsanız hiç tartışmaya gerek yok.. TR de ilk öncelik malesef VW.

Ben sıfır Auris 1.33 modeli çekiş problemleri ve ses yalıtımı nedeniyle henüz 5 aylıkken sattım kurtuldum zarar 6 bin tl..

Bu eğer VW olsaydı kesinlikle üzerine kar edip satardım buna adım gibi eminim. Ama Mercedes'in yanına asla VW satın almam o ayrı bir konu.

(Herşeye rağmen benim için ikinci el piyasası yerine sağlamlık ve sorunsuzluk ön planda olduğu için Mercedes E serisi yanına ikinci araç olarak 2008 Subaru Impreza satın aldım.
    Bir otomobilden hiç bukadar memnun olacağım aklıma gelmezdi ve bundan sonra ne olursa olsun Allah ömür verdiği sürece Subaru satın alacağım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Ocak 2015; 18:52:19 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    1.6 modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz .
    Yani bende öyle cok güçlü araba hevesi yok ama Dediğiniz gibi rampada kalıyorsa cok farkı durum

• Yardım edebilecek kimse yokmudur

• Yeni Mazda 3 yada Honda Civic daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki Auris piyasadaki Parasını haketmeyen golfe o kadar para verilmez
    Daha yeni model , daha sorunsuz ve lpg ile kullanıma en uyumlu markalardan biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler görüşler için

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Ama Civic eski kasalar anca . Mazdayıda beğenemedim oldum olası :-)

• 1.33 auris i kullanan herkes performanstan şikayetçi, tabi bunun nedeni de önceki aracının daha güçlü olması hele bir de turbo dizelse eskiyi aratması, haliyle auris satarken biraz zarar ettirebiliyor, golf ün performansı hissedilir derecede üstün olacaktır, auris bence de daha yakışıklı bir araç ve güncel az km li olması avantaj

belki forum klasiği olacak ama bu sınıfta araç bakarken sıralamada golf varsa seat leon a da bakmakta fayda var, tip olarak da gerçekten çok güzel bir araba, dizel golf yerine daha genç daha az km li leon daha mantıklı bir seçim olacaktır
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Eski kasa Leon mu .?
    Bana görede cok güzel leonun o kasası ama ben hani tipi eskimiş bi araba olmasın diye biraz auris istedim aslında . Şöyle 3-4 yıl kullandığımda Leo'nun o kasası artık 8-10 yıllık kasa olacak neredeyse . Tam emin ddğilim çıkış tarihinden ama . Sanırım biraz öğrenci kafasıyla bakıyorum olaya :-). Aurisin korkuttuğu olay bende herkes cekmiyor diyo araba kalıyor diyo okadar Performansız araca 40 veresim gelmiyor napim en iyisi almasam mı biraz daha bekleyeyim olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natirous -- 24 Ocak 2015; 9:24:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.