Şimdi Ara

1.6 TDI POLO 2.Elde neden daha ucuz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ancak araç alma arifesindeyim ve kafam fazlasıyla karışık.

Bir yandan Polo bakıyorum bir yandan Astra Klasik.

2. Ellerde dikkat ettiğim bir nokta 1.6 TDI 2010-2011 model Polo'lalırın 1.4 TDI Polo'ya göre daha ucuz olması. Bunun nedeni nedir acıba. Ayrıca 1.4 TDI 2010-2011 Polo neredeyse 2. elde yok gibi bir şey. Bunun nedeni çok tutuluyor olmasımı yada 1.6 TDI'nın tuttulmuyor olmasımı.

WW'ci arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.

• Yeni kasada 1.4 tdi yok
  • Arkadasım ucuz olan 16.TDI POLO lar genelde şirket arabaları rent a car arabaları.

Astra 1.3 ctdi ve corsa 1.3 ctdi kulanıp daha sonra vw Polo 1.6tdi kulandım 42bin tl para verip aldım inan her kurusa kadar hak ediyor verdigim parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 10 Nisan 2012; 1:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

Forumu biraz kirlettim farkındıyım.

Ancak araç alma arifesindeyim ve kafam fazlasıyla karışık.

Bir yandan Polo bakıyorum bir yandan Astra Klasik.

2. Ellerde dikkat ettiğim bir nokta 1.6 TDI 2010-2011 model Polo'lalırın 1.4 TDI Polo'ya göre daha ucuz olması. Bunun nedeni nedir acıba. Ayrıca 1.4 TDI 2010-2011 Polo neredeyse 2. elde yok gibi bir şey. Bunun nedeni çok tutuluyor olmasımı yada 1.6 TDI'nın tuttulmuyor olmasımı.

WW'ci arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.

degerlendirmenizde bir hata var.Sifiri 41.500 tl 2.el polo tdi 2012 ler 37-39000arasi
    2011ler 35-37000 arasi neresi ucuz anlamadim.
  • 1.4 olanlar 3silindir 75hpdir
    1.6lar 4silindir90hpdir.Ustelik 1.4ler eski tip pumpe duse dizeldir,1.6lar commonrail dizeldir,yani heryonden daha ustundur.
  • o modelde 1,4 motoru yok polonun. ayrıca ucuz falanda değil. 0 fiyatından bi kaç bin lira aşağıya satıyor herkes. bir yanlışınız var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.