Bildirim
1.8 T Audi yardımlarınızı bekliyorum acil !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende size sorayım neden vw satıp vw almak istiyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
bende size sorayım neden vw satıp vw almak istiyorsunuz ?
İkisini bir mi tutuyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gooogle a iihs a4 yazip videosunu izlersen konuyu silersin.
quote:
Ne bos bir mesaj
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Gereksiz saçma bir cevap
İki araç arasında kalite farkı olduğunu düşünüyorum.Araç fiyatlarıda malumunuz bu arabada şimdilik aklıma yattı.Ayrıca vw grubunda şuana kadar en ufak Bi sorun yasamadım
Yazdım izledim ve konuyu silmemeye karar verdim,çünkü farklı kişilerin fikirlerini almak istiyorum
evet bir tutuyorum. aynı kalitede üretilen 2 araç ufak tefek farklılıklar dışında. zaten IIHS testi bunun kanıtı. -
hocam bir tanıdığım a4 ünü 3-4 defa kullanmıştım. 1.8 TSFi 2010 modeldi..yanılmıyorsam 125 bg oluyor bu modeller.. 2010 audi a5 e bindiğimde 170 lik bir motor vardı 1.8 de... a4 için konuşursak malzeme kalitesi zaten iyi olan bir araç ama benim beğendiğim kısmı yalıtımı olmuştu. 10-11 litre civarı yakar 100 kmde.. normal bir sürücü için yeterlidir hızlanması..octavia ile arasında bariz fark vardır zaten içine oturunca anlarsınız...mümkünse led paketli alın..benimde merak ettiğim bu 1.8 motorlardaki 170 beygirlik canavar hangi modellerde oluyor audi de:) sanırım a3 te de var eski kasada..bilen aydınlatırsa sevinirim. -
sahip olduğunuz araç ortalama bir araç. onu satıp yine aynı seviyede bir araç almak boşa giden para derim. yoksa a4 kötü bir araç değildir. octaviada aynı şekilde. aralarında çok bi fark olmayınca vede aracınızla herhangi bir sorun yaşamadığınızı belirtiyorsunuz a4 için bu değişim yapılmaz.illa premium diyorsanız o sekmede parasını hakedenlerden c180 cg7 bakabilirsiniz. 3.16i f30 için bütçenizi bilemiyorum. a4 te birde vergi dezavantajı olacaktır keza yakıtta öyle.
kısacası bu değişim benim açımdan mantıklı gelmiyor. eğer yapacaksam vede segment yükselteceksem farklı arayışlara bakardım. -
quote:
sahip olduğunuz araç ortalama bir araç. onu satıp yine aynı seviyede bir araç almak boşa giden para derim. yoksa a4 kötü bir araç değildir. octaviada aynı şekilde. aralarında çok bi fark olmayınca vede aracınızla herhangi bir sorun yaşamadığınızı belirtiyorsunuz a4 için bu değişim yapılmaz.illa premium diyorsanız o sekmede parasını hakedenlerden c180 cg7 bakabilirsiniz. 3.16i f30 için bütçenizi bilemiyorum. a4 te birde vergi dezavantajı olacaktır keza yakıtta öyle.
kısacası bu değişim benim açımdan mantıklı gelmiyor. eğer yapacaksam vede segment yükselteceksem farklı arayışlara bakardım.
audi a4 d segmenti bir araç, octavia ise c segmentidir..vag grubu altında üretilen bu arabalar, altyapı bakımından benzer özellikler taşısada kalite olarak birbirinden farklıdır.
-
a4 ün d, octavianın c segment olduğunu bilmiyordum. sizden öğrendim teşekkür ederim.
benzerlik değil aynısı diyorum bari superb karoseri üzerine üretilseydi içi farklı olmasa satamayacaklar aracı kimseye. zaten satış rakamları ne olduğunu söylüyor. -
Kuzenimde Octavia babamda ondan daha eski model A4 var kusura bakmayın ama A4 Octavia'nın içinden geçer. Superb'le karşılaştırır Superb'i A4'den üstün görebilirsiniz ona saygı duyarım da Octavia Jetta'dan hallice bir araç.
Tamam vw grubu araclarinin cogunda ayni malzeme altyapi falan kullaniyorda octavia ile a4 u bir tutmak nedir leon golf desen anlarimda octavia ve a4 basta zaten biri c biri d sinifi bi arac.Forum gittikce bos hal almaya basladi.
Sanirim b8 kasadan bahsediyoruz hic kullanmadim binmedim ama 1.8 lerin 120 hp ligi varmis sanirim onlari pek onermiyorlar ayrica yok yakisiklik araba
Buda ornek olsun
https://youtu.be/uwiPZCIa1es
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
a4 ün d, octavianın c segment olduğunu bilmiyordum. sizden öğrendim teşekkür ederim.
benzerlik değil aynısı diyorum bari superb karoseri üzerine üretilseydi içi farklı olmasa satamayacaklar aracı kimseye. zaten satış rakamları ne olduğunu söylüyor.
Arabanin ici farkli disi farkli, sac/ metal/ alasim oranlari farkli, sanzuman yeresimi farkli, kaldi ki arkadasin motor da farkli. Audinin bmw ve mercedesten hor goruldugu tek yer donanim haber forumudur. Nitekim renault motorlu cla 10 numara arctir bu forumda, avrupada fiyaskodur.
Araba bakarken sadece motoruna bakiyorsaniz 1,5 clio da size kafi gelir. Nitekim mercedes de ayni motoru kullaniyor.
Vag grubu konusunda tam bir fiyaskosunuz. Yermek icin elinizden geleni yapiyorsunuz fakat daha araclarin siniflarini dahi bilmiyorsunuz. Hee forumda hit kazanirsiniz belki populer de olursunuz. Fakat su dediklerinizi gidin renault yoneticilerine soyleyin onlar bile guler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam,evet 120 beygirlik ve 160 beygirlik motorları var.Açıkçası 120 liği cok önermiyorlar ama diğerinde de yakıt daha fazladır diye düşünüyorum cok ortada kaldım
he he segmentleri bilmiyorum sizlerin sayesinde öğrendim
birisi ucuz vw birisi ledli vw benim açıdan fark yok sizin açıdan olabilir. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-2009-model-64000km-triptronik-1.8tfsi-268141286/detay şu araç mantıklı gibi :) içine taktırın necvox multimedya player zevkle binersiniz ama yerinizde olsam 1.4tfsi 125lik hatchback 3 kapılı modelin sunroof mevcut olanını alırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X