Şimdi Ara

1 ay üst vücut çalışmadan üst vucüt nasıl koruyabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar merhaba bugün itibarıyla doktorum bana 1 ay boyunca üst vücut çalışmayı yasakladı (omuz adelesinde zorlanmadan dolayı) sadece karın ve bacak çalışmama izin verdi bu şartlar altında 1 ay boyunca üst vucüdumu güç ve kas kaybına uğramadan koruma şansım var mı yardımcı olabilecek profesyonel arkadaşlarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

örnek : 17.5 kg ile tek kol dumbell row yapıyorum 1 ay sonra spor yapmadan yine eskisi gibi 17.5 kg ile dumbell row yapmak istiyorum

• 1 ay üst vücut calismazsan bir şey olmaz.1 ay geçtikten sonra ilk hafta 10 kg ile başlarsın 3.haftanin sonunda eski kaldırdığın ağırlıkla devam edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyraxus kullanıcısına yanıt

peki bunu daha da arttırabileceğim bir yöntem var mı sallıyorum tamamen X diyetini yapayım kas kütlemi falan koruyayım 10 kg değil de 15 kg ile döneyim gibisinden bir yöntem var mı yapabileceğim

• pradetor1 P kullanıcısına yanıt

Öyle bir diyet olsa 1 sene çalışan diyetle ömür boyu korurdu kas kütlesini. Kas kütlesini kafaya takmaya gerek yok önemli olan sağlıklı olmak. Ömür boyu kas kütleni koruyamayacaksın zaten bir yerde bırakacaksın vucüt çalışmayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.