Şimdi Ara

1 Ayda sosyal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba mfciyim son ay sosyal bölümünü yetiştirebilir miyim 25 net yapacak kadar ve hangi kitapları almam lazım nasıl bi çalışma yolu izlemeliyim yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• hayvan gibi çalışırsan 39 net garanti
  • Sadece coğrafya çalışsan yeterli tarih ve felsefe ygsde yorumlanarak yapılabılecek bır sekılde soruluyor.Geçen sene deltanın coğrafya özet kitabını bitirmiştim faydasını gormustum onerırım.20 li bir tanede bölüm denemesi bitirsen yeterli olur.
  • 25 rahat yaparsın önem verirsen

geçen sene sıfır girdim sosyale 13-2

izohipsler de delta,falez bulmayı bile bilmiyordum geçen sene siz düşünün hocam
  • Sadece tualette çalıştıgım bilgilerle 35+ yapıyorum iki fazla sıı arssam 39 yaparım.
  • Yarısi yorum ztn

• Tarihte önemli konular varmı yorum harici bilgiye dayalı?

• Tarih yoruma dayali sorular olsada bilgi isteyen konularda var. Donemleri bilmeden sebepleri sonuclari bilmedrn yorum yapmakta kac soruda ise yarar bilemedim.

Cografyada bence calisilmadan (eger sıfır bilgiyse) olmaz. Bir tek felsefeden yorumla goturulebilir. Cografyayi yavuz tuna, tarihtede ozet bi kitap isinizi gorur muhtemelen.

• fatihko0104 F kullanıcısına yanıt
    osmanlı'nın dağılışı dönemi: kaybettiği topraklar, özellikle meşrutiyet 1-2'den sonra bilgiye dayalıdır. bir de kurtuluş savaşı dönemine iyi bak derim
  • coğrafya ve felsefe çalışırsanız gerisi yorum okuyor tarihten 3 veya 4 bilgi sorusu gerisi yorum oluyor 4 soru için çalışmaya degermi tüm tarihe bilemem açıkçası

• Hocam bir sitede önerileri yazmışlar. Kitap not video hepsi vardı bak istersen
    http://www.unikampus.net/sayisalcilar-icin-son-1-ayda-sosyal/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.