Şimdi Ara

1 MODEMİ 2 BİLGİSAYARA BAGLAMA YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ofiste kullandigim modemin sadece 1 tane lan girisi var ve 1 bilgisayara baglaniyor malesef.. 2 bilgisayara baglayabilecegim bi yontem var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modeme switch bağlayarak girişi çoğaltabilirsin. Verdiğim linkteki ürün ile ile 4 bilgisayar bağlayabilirsin modeme.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-sf1005d-5-port-10-100mbps-tak-ve-kullan-60-enerji-tasarruflu-switch/productDetails.aspx?productId=bd999568&categoryId=121
  • 1. Yönetem: 4 lü switch alıp iki bilgisayarı bağlayabilirsin.
    2. Yöntem: Modemin USB çıkışına USB kablosu alıp tak. 1-2 metre mesafede olanı USB ile bağla (driverını kurman gerekebilir), diğerini normal ağ kablosu ile bağlayabilirsin.
  • tesekkurler arkadaslar

• bir de usb wifi diye bir sey duydum sizce hangisi daha mantikli? birini kabloyla ceksem digerini usb wifi ile olur mu?

• burakkece kullanıcısına yanıt
    tabiki olur usb wifi demek pcnizde wifi yoksa usb girişinden internete bağlanmak içindir.
    Pc niz de wifi var ise gereksiz olur Tabii modeminizin wirelees i var ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 17:14:30 >
  • arkadaslar usb ile bagladim; bilgisayarlardan biri usb ile, digeri lan kablosu ile bagli ancak iki bilgisayarda da ortak bi problem var ikiside "internete baglanilamiyor" hatasi aliyor. lutfen yardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkece

arkadaslar usb ile bagladim; bilgisayarlardan biri usb ile, digeri lan kablosu ile bagli ancak iki bilgisayarda da ortak bi problem var ikiside "internete baglanilamiyor" hatasi aliyor. lutfen yardim

Usb ile falan uğraşma diğer arkadaşın da dediği gibi kendine bir switch al o şekilde cihazları internete bağla. Eğer cihazlar bağlanmazsa statik ip ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.