Şimdi Ara

10.000 ytl ver al makam arabasını:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok tatlı araba ya
  • alala araç hala satılmamış fiyat çok uygun aslında o fiyata 89-90 modeller satılıo bu neden satılmamış hala merak ettim doğrusu.
    hayırlı satışlar genede.
  • 2000 motor arabayı karşılayabilecek adam sayısı o kadar azaldı ki... Yazıklar olsun bu memleketin vergi politikasını yapanlara...
  • Arkadaşım bu araba aylardır satılmıyor.
    Kusura bakma ama artık bu arabayı görünce sinirlerim tepeme geliyor.(evet haksızım fakat nedense öyle bir tepki doğuyor belkide bıktırdın milleti ondandır)
  • Arabanın bi kusuru vardır..En azından arabanın temiz raporunu getirsin..Belkide kazalıdır..
  • olabilir
  • aracın detaylı resimlerini ya ben göremedim ya da yok:) sadece içi çekilmiş, kazalı olablir belki ondan satılmıyordur, ancak 2000cc vergi problemi olmasa çıtır çıtır giderdi kesin;) iyi satışlAR.
  • linke tıklasanıza konuşana kadar
    arızası yok lınkten okuyunda anlayın
  • neden bir ilanı bu kadar üsteliyorsunuz ardş. alıcıysanız satıcıyla görüşürsünüz gider bakarsınız yok kaza raporu yok şu bu, araba pazarına gittinizde bu kadar çok soru sorsanız orda döverler sizi, nette oldunuz için heralde bu kadar abuk subuk sorular soruyorsunuz çok ilginç
  • Bizde vardı 1992 modeli manuel..Güzel arabaydı cidden.
  • wergisi ole cok deil bence 95 c200 wergisi yillik 400 ciwari bmw icin bide 2,0 motor icin hic bisi deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.