10/9 yüz ve 1.76 boy iş yaparmı çok mu kısa ? |
10/9 yüz ve 1.76 boy iş yaparmı
-
-
1.76 cüce kalıyor artık çoğalmayı ümit etmesin o arkadaşlar ben 1.87
-
yapar 9/10 yüz çok büyük bir artı.
-
1.68 70 dahi iş yapar. 1.70 im surat iyi beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm kesenler oluyor :D
-
sadece boyla olmuyor hocam o iş. Ayrıca 11 cm uzun olunca hayatta kalma şansınız daha yüksek olmuyor ki. Evrimsel açıdan da tek geçer sebep boy değildi hele şimdi cidden o kadar önemi kalmadı. Maddi güç en önemli unsurların başında geliyor. -
Tom Hardy 1.75 8/10
-
Tom Holland 1.72
Zac Efron 1.74
Tom Cruise 1.70
Robert Downey Jr. 1.73
Zayn Malik 1.75
Justin Bieber 1.75
Çok uzun olmasan da olur. Tabi bir Jason Momoa, Chris Hemsworth etkisi olmaz ama yine de yakışıklılık ve fizik kapatıyor o arayı. Mesela özellikle Zac Efron'un hiç bir eksiği yok. -
bunlar hollywood + paranın etkisiyle rağbet gören kişiler. mesela tom hiç oyuncu olmasa liseli ve ergen yüzüne kim bakardı
1.75 erkek çok yakışıklı olabilir ama asla bir ERKEK gibi olamaz. asla bi henry cavill chris hemsworth etkisi uyandıramaz ve tahrik edemez
-
abi şu verdiğin isimlere bak. hadi rdj tom cruise falan neyse de şu tom holland velediyle justin biberin ne işi var orada
bizim simitçiler daha yakışıklı
-
Müslüman olursa şaşırmam Justin Bieber bir gün
-
Dostum boya gereğinden fazla takıyorsun. Gerçek bir erkek gibi hissetmenin tek şartını 180 ve üstü boy olduğunu düşünen kızlarla zaten benim işim olmaz çünkü muhtemelen dış görünüşleri ve fizikleri dışında bana katabilecekleri de çok bir şey yoktur. Şimdi sen Hitler’in Putin’in , einstein in veya dünyanın birçok “kısa” liderinin gerçek bir erkek olmadığını mı iddia ediyorsun ? -
10/9 demek kusursuzun bi tik alti demek. Bu seviyede tipi olan birisi bu soruyu sormaz. Konu disi ne demek onu bile bilmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 5 Mart 2022; 21:27:35 > -
1.75 biri asla bir erkek gibi olamaz mı?
Marlon Brando 1.75 boyunda. (Godfather)
-
yüzünün 9/10 olduğunun kanısına nerden vardın ki :ddd at görelim -
1.76 Türkiye’de ortalama bir boy
-
Yüz her şeyden önemli. Tom Holland 170cm boyu var ama tip de var. Tom Hardy mesela karizma adam. Yakışıklı olunca boy çok da önemli değil. Sınıfta boyu 170 bile olmayan bi çocuk var ama inanılmaz yakışıklı. Kızlar pervane peşinde. -
yapar mı yapmaz mı bilmem de matematik olmadan olmaz onu baştan söyleyeyim.
-
176 kötü değil ama spor yapmaz zargana zargana gezersen hele bi de gobek yaparsan olmaz -
+1 Fakat, 1.70 ve üzeri kızın bu tarz isteklerini normal karşılayabilirim. Fakat, 1.55 60 olup 1.85 lik adam istemesinler bir zahmet😂 Ayrıca o tarz takıntıları olan kızların bir çoğu acayip kezban oluyor. Ayrıca kadınların söyledikleri ile yaptıkları farklıdır bunu da unutmamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X