Şimdi Ara

10 liralık gaz ile 71 km yol yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar arabam mazda 323 1.6 16v manuel 93 model içindeki bütün gazı bitirdikten sonra 10 liralık litresi 2.52'den 3.96 litre gaz aldım otoyol bağlantı yolunda sürdüm arabayı 7 kere dur kalk yapmak zorunda kaldım bağlantı yoluna girip çıkarken ona rağmen 71 km yol yaptım yani 14 kuruş yakıyor bu fiyatlarla 100 km de 5.5 litre lpg yakıyor çok iyi değil mi değerler inanmayan varsa beraber deneyebiliriz

• Bedava gitmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden hava filtesinde bant vardı çok yakıyordu o bantı söktüm artık çok daha az yakıyor
  • hava filtresini komple soksen hic yakmazsin.bide oyle denesende bir aydinlanma gelse hepimize

10 liralık gaz ile 71 km yol yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 6 Ağustos 2014; 1:52:50 >
  • harbiden bedavaya gitmişin 71 km 10 lira cok iyi
  • bende 1.0 sirion var ben 75 km yapıyorum anca uzun yold 10 tl ile 1.6 araba ile yapamazsın.
  • gazı petrol ofisinden aldım lpgnin markası da lavato
  • Benimde başıma böyle birşey gelmişti. LPG deposunu fullemiştim. 80 km yapıp sonra aynı istasyon aynı pompadan tekrar fulleyince 7 TL lik gaz almıştı. Tabii kabul edilebilir bir durum değil. 1.6 litre bir aracın bu kadar az yakması mantıklı değil.

Ya lpg tankının basıncı ile ilgili bir durum yada pompa basıncıyla ilgili bir durum. Eğer bu durumun nedenini bilen varsa öğrenmek isterim
  • Ben bi 25-30 lira yakarım herhalde

• tüketim değerleri çok iyi
  • nasıl hesap yapıyorsunuz?
    ben depomda yakıtım çeyregın altına düşünce tedirgin olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler
  • nerede beleş oraya yerleş :)
  • Tuvnera duymasın vivio yu satar 323 alır valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de benimkine seviniyorum

2006 model corolla 1.6 hb araba. z.voli tüp var.

litresi 2.49 kr dan 32 litre tüp aldım opet aygaz. bayramda 150 km memlekete gittim(uzun yol ort hız 110 km). orda 100 km şehir içi yaptım. bayram dönüşü yine aynı uzun yol 150 km. döndüm şehir içinde de 17 km yaptım bitti tüp. 417 km ye 80 tl. senin araba olsa 60 tl yakıcaktım

ekleme: benim arabanın ağırlığını (1200 kg) + şehir içinde ve uzun yolun yarısına yakınında klimanın full açık olduğunu da göz önüne almamız gerek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 6 Ağustos 2014; 0:43:03 >

• Değerler çok güzel ama ben 2000 motor 200 hp araçla klima açık 4 kişi 100 km sabitledim dönüşte aynı pompadan fulledim . 102 km de 6,xx litre 32 lira aldı . Kmde 32 kuruş. Bende buna seviniyordum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 6 Ağustos 2014; 1:34:19 >
  • Sürüş konfor paketi yoksa o kadar Yakmaz hesabında bi terslik var

• turnverayı özledim ya
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Sabahin korunde guldurdun beni hocam :D

• Kaç sene önce adamlar nekadar yakiomuş senin araba erdi galiba ^^

http://www.mazdaclubtr.com/9522/mazda-323-lpg-tuketimi-ortak-konu-89-94/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.