Şimdi Ara

10 Mbit Fiber internetim kesilip duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 Mbit sınırsız tarifesindeyim izmir çiğli'deyim. İnternet gün içinde belki 15-20 defa kesilip geliyor. En az 2-3 dakika kesik kalıyor.

Şimdi malum 15 Mayıs'ta Diablo 3 çıkıyor ve bu oyun single player dahi oynasanız server'a bağlı olmak zorunda ve eğer internet bağlantısı kesilirse doğal olarak serverdan kopuyorsunuz ve oyun yarıda kalıyor.

Nedir bu rezalet anlamadım ben şimdi. Normalde internetle pek işim olmaz ama Diablo çıkınca zorunlu olarak çok ihtiyacım olacak ve kesintisiz bağlı kalmak zorundayım. Bunu nereye nasıl şikayet edebiliriz böyle gerizekalılık olamaz yahu yıl olmuş 2012 nelerle uğraşıyoruz.

Adil Kullanım Kotası bile önemli değil benim için. Yeter ki şu internet tam olarak 24 saat kesintisiz bağlı kalsın. Kotamı doldurup 1 Mbit'e düşsem bile sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Nisan 2012; 23:18:52 >

• akk yi aştığım zaman bana da olmuştu akk yi aştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar 10 Mbit sınırsız tarifesindeyim izmir çiğli'deyim. İnternet gün içinde belki 15-20 defa kesilip geliyor. En az 2-3 dakika kesik kalıyor.

Şimdi malum 15 Mayıs'ta Diablo 3 çıkıyor ve bu oyun single player dahi oynasanız server'a bağlı olmak zorunda ve eğer internet bağlantısı kesilirse doğal olarak serverdan kopuyorsunuz ve oyun yarıda kalıyor.

Nedir bu rezalet anlamadım ben şimdi. Normalde internetle pek işim olmaz ama Diablo çıkınca zorunlu olarak çok ihtiyacım olacak ve kesintisiz bağlı kalmak zorundayım. Bunu nereye nasıl şikayet edebiliriz böyle gerizekalılık olamaz yahu yıl olmuş 2012 nelerle uğraşıyoruz.

Adil Kullanım Kotası bile önemli değil benim için. Yeter ki şu internet tam olarak 24 saat kesintisiz bağlı kalsın. Kotamı doldurup 1 Mbit'e düşsem bile sorun değil.

Ayni sorunu ben de yasiyorum birkac gundur. Istanbul Kucukcekmecedeyim.. Once laptopta virus falan var sandim ama ikinci laptopumda da ayni promlemi yasiyorum. Cok sinir bozucu..

• quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

akk yi aştığım zaman bana da olmuştu akk yi aştınız mı?

Hayır aşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.