Şimdi Ara

10 mt. HDMI Kablo sorun çıkartır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evime alacağım LCD TV'e doğal olarak PC'mi de bağlamak istiyorum. Fakat en az 5-6 mt'lik bir kabloya ihtiyacım olacak. Hatta kapı üstünden filan dolaştırırsam telefon kablosu gibi 8-9 mt'i bulur sanırım. Gittigidiyor'dan 10mt'lik altın uçlu HDMI kablo alsam görüntü kalitesinde sorun olur mu? Yoksa görüntü varsa vardır yoksa yok mudur yine? Bu uzunlukta hdmi kablo kullanan varsa yorumu çok makbule geçer.

• Genelde kablo kalitesine gore degi$ir ama 10 metreden sonra kalitesiz kablolarda sorun cikartiyor.
  • Arkadaşın dediği gibi kaliteli bir kabloysa tanıdığımda var 25 mt. hdmi kablo çok pahalıya aldı hiçbir bozukluk yok sapasağlam
  • bende bir şeyi merak edıyorum tek kabloyla hem ses hem göruntu verebılecekmısın ekran kartında HD cıkıs yok farz edelım DV-I HDMI cevirici kullanarak ?
  • Walla benim ekran kartımda hdmi çıkış var, ama ses nasıl vericez ben de merak ettim. PC'den tv'e ses nasıl verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

Walla benim ekran kartımda hdmi çıkış var, ama ses nasıl vericez ben de merak ettim. PC'den tv'e ses nasıl verilir?

ekran kartınız ati tabanlıysa direkt olarak ses alabilirsiniz ancak nvidea ise anakart ve ekran kartı arasına takılan hdmidan ses alınmasını sağlayan bir kablo kakılması gerekdiğini hatırlıyorum
  • Ses aktarma büyük sorun.
    Ben şahsen pcyi yan odaya alamıyorum.Her taraf kablo olacak filan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 mt rede hic bir sorun olmas arkadaşım gözle görülür kayıp olmas 10 dan sonrasında gercekten kaliteli kablo kullanmalısın
  • ben pc yi ayni anda hem hdtv ye hemde monitore bagladim tv ye ek kablo baglamadan ses geliyor. ama tabi monitoru kullanacagim zaman controlpanel den ses ayarini hoperlore getirliyorum ,herseferinde bunu yapmak gicik birsey maalesef.
    bu arada benim biricik bir sualim olacak ayni anda iki monutore bagli, yani ikisinede ayni anda goruntu gidiyor.bilgisayarin performansini etkilermi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.