Bildirim
10 ocak 2017 garanti sanal kartların kapatılması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
edit : sorun banka tarafından çözümlenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:40:21 > -
Bizim kartımız da kapatılmış sanal kart için ama ekstre ve provizyon bilgisine bakamadım. Sorun yaşayan var mı iptal dışında? -
edit : sorun banka tarafından çözümlenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:40:38 > -
Bonusflaş üzerinden görebiliyorum ve sorun yok gibi şimdilik. Sadece kart kapanmış. -
Bugün bankalara birşey olmuş ekşisözlükte enparaya giriş yapamadıklarını belirtmiş birçok insan..Muhtemelen garantinin güvenlik açığı var yoksa durduk yere neden sanal kart kapatılsın -
quote:
garanti paraların üstüne mi yatacak?
yoohhh artık..
Sanal kart ana karta bağlıdır, yenisini açarsınız olur biter. Hiçbir banka paranızın üstüne yatmaz.. -
edit : sorun banka tarafından çözümlenmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: MaTRiXquote:
yoohhh artık..
Sanal kart ana karta bağlıdır, yenisini açarsınız olur biter. Hiçbir banka paranızın üstüne yatmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:5 > -
Orijinalden alıntı: DarthWorm
Bugün bankalara birşey olmuş ekşisözlükte enparaya giriş yapamadıklarını belirtmiş birçok insan..Muhtemelen garantinin güvenlik açığı var yoksa durduk yere neden sanal kart kapatılsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BLACKING
quote:
Orijinalden alıntı: MaTRiX
quote:
yoohhh artık..
Sanal kart ana karta bağlıdır, yenisini açarsınız olur biter. Hiçbir banka paranızın üstüne yatmaz..
arkadaşım sanal kart ortada olmayınca ortada paramızda görünmüyor ne diyelim sen söyle? uzman kesilmişsin başımıza.
Uzman değilim, bankanın paranızın üstüne yatmayacağını söylüyorum. Sıradan bir firma veya esnaf değil ki bu...
Arayın bankanızı çözerler, bu kadar basit.
-
Orijinalden alıntı: MaTRiXquote:
Orijinalden alıntı: BLACKING
quote:
quote:
yoohhh artık..
arkadaşım sanal kart ortada olmayınca ortada paramızda görünmüyor ne diyelim sen söyle? uzman kesilmişsin başımıza.
Uzman değilim, bankanın paranızın üstüne yatmayacağını söylüyorum. Sıradan bir firma veya esnaf değil ki bu...
Arayın bankanızı çözerler, bu kadar basit.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:51 >
-
Kimseyi savunduğum yok, sadece sana bankanın paranın üzerine yatamayacağını söylüyorum.
aramışsın ve 3 gün içinde yansıyacağını söylemişler zaten.
Banka senin güvenliğin için kopyalandığını tespit ettiği kartı kapatmış, o kartla alışveriş yapılsaydı daha mı iyi olurdu sence? -
Kimseyi savunduğum yok, sadece sana bankanın paranın üzerine yatamayacağını söylüyorum.
aramışsın ve 3 gün içinde yansıyacağını söylemişler zaten.
Banka senin güvenliğin için kopyalandığını tespit ettiği kartı kapatmış, o kartla alışveriş yapılsaydı daha mı iyi olurdu sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:42:15 > -
Bankalar son bir kaç haftadır ciddi siber saldırılar ile karşı karşıya belliki Garanti'de ya patlamış yada risk görmüş bu önlemi almış
Sizin bankalarda görüştüğünüz kişiler dış kapının mandalı bile değil, ne şuan bu konunun detayını bililrler ne başka bişey onlara kısa bir bilgilendirme maili gitmiştir ne söyleneceği bildirmiştir
3 gün olayı ise belliki garanti bankasının müşteri şikayetini çözmesi için belirlenen optimal süre başka bir şikayetde de bulunsanız 3 gün diyeceklerdir.
Ama bu iş tamami ile bankanın fraud, kart ve güvenlik ekibinin insfiatifi ile çözüme ulaşacaktır bekleyip çözümü görmekten başka çareniz maalesef yok -
Ya tamam banka senin paranın üstüne yatmak için sanal kartını kapatmış. Başka ne amacı olabilir ki zaten.
Şunu okumanı tavsiye ederim.
http://fintechtime.com/tr/2016/10/hackerlar-kredi-karti-bilgilerini-calmak-icin-online-magazalari-kullaniyor/
Yapılan araştırmalara göre, 2016 yılı içerisinde 5.925 adet online mağaza bu yöntem ile hacklendi ve kullanıcıların kredi kartı bilgileri çalındı. Özellikle Rus hackerların tercih ettiği bu yöntem ile çalınan kredi kartları, dark web’te 30 dolar civarında fiyatlara alıcı buluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
Bankalar son bir kaç haftadır ciddi siber saldırılar ile karşı karşıya belliki Garanti'de ya patlamış yada risk görmüş bu önlemi almış
Sizin bankalarda görüştüğünüz kişiler dış kapının mandalı bile değil, ne şuan bu konunun detayını bililrler ne başka bişey onlara kısa bir bilgilendirme maili gitmiştir ne söyleneceği bildirmiştir
3 gün olayı ise belliki garanti bankasının müşteri şikayetini çözmesi için belirlenen optimal süre başka bir şikayetde de bulunsanız 3 gün diyeceklerdir.
Ama bu iş tamami ile bankanın fraud, kart ve güvenlik ekibinin insfiatifi ile çözüme ulaşacaktır bekleyip çözümü görmekten başka çareniz maalesef yok
makul bi yanıt, teşekkürler.
-
Şimdi baktım. Bende sorun yok. -
Arkadaşlar heralde herkezin kartı kapatılmamış benim sanal kart açık hala daha. Az öncede alışveriş yaptım sanal kartla. -
Ya tamam banka senin paranın üstüne yatmak için sanal kartını kapatmış. Başka ne amacı olabilir ki zaten.
Şunu okumanı tavsiye ederim.
http://fintechtime.com/tr/2016/10/hackerlar-kredi-karti-bilgilerini-calmak-icin-online-magazalari-kullaniyor/
Yapılan araştırmalara göre, 2016 yılı içerisinde 5.925 adet online mağaza bu yöntem ile hacklendi ve kullanıcıların kredi kartı bilgileri çalındı. Özellikle Rus hackerların tercih ettiği bu yöntem ile çalınan kredi kartları, dark web’te 30 dolar civarında fiyatlara alıcı buluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:43:1 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yahyademirci
Arkadaşlar heralde herkezin kartı kapatılmamış benim sanal kart açık hala daha. Az öncede alışveriş yaptım sanal kartla.
evet bir kısım mağdur bir kısım değil, ama sizde dikkatli olmaya bakın.
Benzer içerikler
- banka hesap hareketleri kaç yıl saklanır
- halkbank fon24 ne kadar kazandırır
- işte limit nedir
- btsm nedir
- bankadan döviz almak mantıklı mı
- enpara kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X