Şimdi Ara

10 ocak 2017 garanti sanal kartların kapatılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit : sorun banka tarafından çözümlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:40:3 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:40:21 >
  • Bizim kartımız da kapatılmış sanal kart için ama ekstre ve provizyon bilgisine bakamadım. Sorun yaşayan var mı iptal dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:40:38 >
  • Bonusflaş üzerinden görebiliyorum ve sorun yok gibi şimdilik. Sadece kart kapanmış.
  • Bugün bankalara birşey olmuş ekşisözlükte enparaya giriş yapamadıklarını belirtmiş birçok insan..Muhtemelen garantinin güvenlik açığı var yoksa durduk yere neden sanal kart kapatılsın
  • quote:

garanti paraların üstüne mi yatacak?

yoohhh artık..

Sanal kart ana karta bağlıdır, yenisini açarsınız olur biter. Hiçbir banka paranızın üstüne yatmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

yoohhh artık..

Sanal kart ana karta bağlıdır, yenisini açarsınız olur biter. Hiçbir banka paranızın üstüne yatmaz..
    edit : sorun banka tarafından çözümlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Bugün bankalara birşey olmuş ekşisözlükte enparaya giriş yapamadıklarını belirtmiş birçok insan..Muhtemelen garantinin güvenlik açığı var yoksa durduk yere neden sanal kart kapatılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKING

quote:

quote:

yoohhh artık..

arkadaşım sanal kart ortada olmayınca ortada paramızda görünmüyor ne diyelim sen söyle? uzman kesilmişsin başımıza.

Uzman değilim, bankanın paranızın üstüne yatmayacağını söylüyorum. Sıradan bir firma veya esnaf değil ki bu...

Arayın bankanızı çözerler, bu kadar basit.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLACKING

quote:

quote:

yoohhh artık..

arkadaşım sanal kart ortada olmayınca ortada paramızda görünmüyor ne diyelim sen söyle? uzman kesilmişsin başımıza.

Uzman değilim, bankanın paranızın üstüne yatmayacağını söylüyorum. Sıradan bir firma veya esnaf değil ki bu...

Arayın bankanızı çözerler, bu kadar basit.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:41:51 >

• Kimseyi savunduğum yok, sadece sana bankanın paranın üzerine yatamayacağını söylüyorum.

aramışsın ve 3 gün içinde yansıyacağını söylemişler zaten.

Banka senin güvenliğin için kopyalandığını tespit ettiği kartı kapatmış, o kartla alışveriş yapılsaydı daha mı iyi olurdu sence?
  • quote:

Kimseyi savunduğum yok, sadece sana bankanın paranın üzerine yatamayacağını söylüyorum.

aramışsın ve 3 gün içinde yansıyacağını söylemişler zaten.

Banka senin güvenliğin için kopyalandığını tespit ettiği kartı kapatmış, o kartla alışveriş yapılsaydı daha mı iyi olurdu sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:42:15 >
  • Bankalar son bir kaç haftadır ciddi siber saldırılar ile karşı karşıya belliki Garanti'de ya patlamış yada risk görmüş bu önlemi almış
    Sizin bankalarda görüştüğünüz kişiler dış kapının mandalı bile değil, ne şuan bu konunun detayını bililrler ne başka bişey onlara kısa bir bilgilendirme maili gitmiştir ne söyleneceği bildirmiştir
    3 gün olayı ise belliki garanti bankasının müşteri şikayetini çözmesi için belirlenen optimal süre başka bir şikayetde de bulunsanız 3 gün diyeceklerdir.
    Ama bu iş tamami ile bankanın fraud, kart ve güvenlik ekibinin insfiatifi ile çözüme ulaşacaktır bekleyip çözümü görmekten başka çareniz maalesef yok
  • BLACKING kullanıcısına yanıt
    Ya tamam banka senin paranın üstüne yatmak için sanal kartını kapatmış. Başka ne amacı olabilir ki zaten.

Şunu okumanı tavsiye ederim.

http://fintechtime.com/tr/2016/10/hackerlar-kredi-karti-bilgilerini-calmak-icin-online-magazalari-kullaniyor/

Yapılan araştırmalara göre, 2016 yılı içerisinde 5.925 adet online mağaza bu yöntem ile hacklendi ve kullanıcıların kredi kartı bilgileri çalındı. Özellikle Rus hackerların tercih ettiği bu yöntem ile çalınan kredi kartları, dark web’te 30 dolar civarında fiyatlara alıcı buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Bankalar son bir kaç haftadır ciddi siber saldırılar ile karşı karşıya belliki Garanti'de ya patlamış yada risk görmüş bu önlemi almış
    Sizin bankalarda görüştüğünüz kişiler dış kapının mandalı bile değil, ne şuan bu konunun detayını bililrler ne başka bişey onlara kısa bir bilgilendirme maili gitmiştir ne söyleneceği bildirmiştir
    3 gün olayı ise belliki garanti bankasının müşteri şikayetini çözmesi için belirlenen optimal süre başka bir şikayetde de bulunsanız 3 gün diyeceklerdir.
    Ama bu iş tamami ile bankanın fraud, kart ve güvenlik ekibinin insfiatifi ile çözüme ulaşacaktır bekleyip çözümü görmekten başka çareniz maalesef yok

makul bi yanıt, teşekkürler.

• Şimdi baktım. Bende sorun yok.
  • Arkadaşlar heralde herkezin kartı kapatılmamış benim sanal kart açık hala daha. Az öncede alışveriş yaptım sanal kartla.
  • quote:

Ya tamam banka senin paranın üstüne yatmak için sanal kartını kapatmış. Başka ne amacı olabilir ki zaten.

Şunu okumanı tavsiye ederim.

http://fintechtime.com/tr/2016/10/hackerlar-kredi-karti-bilgilerini-calmak-icin-online-magazalari-kullaniyor/

Yapılan araştırmalara göre, 2016 yılı içerisinde 5.925 adet online mağaza bu yöntem ile hacklendi ve kullanıcıların kredi kartı bilgileri çalındı. Özellikle Rus hackerların tercih ettiği bu yöntem ile çalınan kredi kartları, dark web’te 30 dolar civarında fiyatlara alıcı buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKING -- 11 Ocak 2017; 10:43:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar heralde herkezin kartı kapatılmamış benim sanal kart açık hala daha. Az öncede alışveriş yaptım sanal kartla.

evet bir kısım mağdur bir kısım değil, ama sizde dikkatli olmaya bakın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.