Evet lise sondayken ritalin yazdırmaya başladım DEHB teşhisi koyuldu o günden beri ilacı suistimal etmekteyim çünkü eski etkisini hiç görememeye başladım. Piyasada alternatif, daha etkili bir ilaç olmadığı için ritalin kullanmaya mecbur kaldım. Bu ilacın da yan etkileri çok fazla olmasına rağmen kısa süre de olsa etkisini hissedebilmek için yüksek dozda kullanıyorum ve ezip toz haline getirip burundan çekiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum bu ilaç yüzünden okul bırakmak zorunda bile kaldım. |
10 Yıllık Ritalin Bağımlısıyım
-
-
Azaltarak bırakman gerekir, bırakmayı düşünüyorsan bagimlilik merkezlerine başvurabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun kardeşim profesyonel yardım al.
-
Hocam ilk kullandiginizda yararli oldu mu egitim hayatinizda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de Concerta kullanıyorum. Ama 1 günlük kaldı. Randevu bulamadığım için yazdıramıyorum
Parasıyla alma imkanı var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyne implant yapsalar daha iyi bu hap işinden ama işine gelmez ilaç lobisinin.
Var ama yasal değil bazı yerlerde satıyorlarda üyelik gerekiyor paralı üyelik boşver 2-3 gün içmesen bişi olmaz biraz dişini sıkman gerekebilir
Seni aşırı iyi anlıyorum sakın kendini suçlamak gibi bir hata yapma bu ilaç konusunda çünkü bu ilaçlar cidden çok sağlam üretiliyor Tanrı iradesi lazım yani bırakmak için bir ara 7-8 ay bırakabildim 7/24 gözümden yaş akıyordu 12 saatin 8 saati sonsuz öfkeli.geri kalan saatler sonsuz üzüntülüydü yemin ediyorum o 7-8 ayda gördüğüm zararı tüm hayatım boyunca gördüğüm zamanla.karşılaştırsam kafa kafayadırlar
Sıkıntı sende değil sana ritalin yazan doktor ve veren eczanelerde.
Talep oluşturdum ayın 21 ine randevu çıktı
Bu arada konu için diyorum. Concerta kullansaydın böyle olmazdı. Concerta da tolerans bir yere kadar gelişiyor sonra bir yerde duruyor ve sabit aynı etkiyi alıyorsun
İşini bilen doktor Concerta verir ihtiyaç varsa. Ritalin 2 saat etki eder. Concerta 10 - 12 saat. Beni ayrıca depresyondan da çıkarıyor bu ilaç. Kronik yorgunluğa faydalı.
Ve bu ilaca ihtiyacı olana önerilmezse bu kişide alkol ve madde bağımlılığı gelişebilir.
Yani emin ol piyasada satılan diğer çoğu ilaçtan faydalı ve zararı da yok
Şu an sigara içmiyorum, MasterCard da yapmıyorum. Kötü alışkanlıklarım geçti. Tabi sigarayı bıraktıran ilaç Wellbutrin di. O da dopamin geri alımı yapıyor
Ve SSRI ve SNRI türü antidepresanlar bana hiç iyi gelmiyor. Çok depresyonda olduğum dönem Lustral i kullanmıştım iyi gelmişti. Artık gerek kalmayınca kullanmadım. Ve Lustral sigara içme isteği yapan bir ilaç. 1 yıl boyu sigara içmeyip sigaradan da arada içsen bile bağımlı olmuyorsan da Lustral e başlayan kişi direkt tekrar sigara içer
bravo hocam sigaradan kurtulmuşsun. dediğin gibi bütün bu ilaçlar genelde madde kullanımına teşvik eder. sigara içirir. bağımlılıklar korkunun korkuyu tetiklemesi gibi dopaminerjik etki de diğer dopamin hastalıklarını tetikleyebiliyor.
-
Bana serotonin değişikliği yapan ilaçlar iyi gelmedi. Agresif ve sigara tiryakisi yapıyordu ama dopamini etkileyen ilaçlar iyi geliyor
Peki nasıl uyuyabiliyosun o çekilmeyi nasıl atlatıyosun.
Burundan çektiğin için daha etkili ve düşüşü de daha sert olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben concerta da kullandım ritalin de
-
Şimdi daha iyi dah başarılı mısın hocam kullandığın günlere görequote:
Orijinalden alıntı: meola147ofben concerta da kullandım ritalin de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kokain bağımlısısın yani
Bu ilacın kimyasal bağlarından birini değiştirince kokain oluyormuş
-
Niye kullanıyosun nasıl bi kafası varki burundan cekecek seviyeye geldin
bende aşırı az etki etti hatta hiç etki etmedi desem yeridir kişiden kişiye değişiyor bu olay ama ben bıraktım direk çözüm olmadı benim için
Benzer içerikler
- balık buzlukta ne kadar saklanır
- atlet giymezsek ne olur
- evimde kulağakaçan var
- lindt çikolata helal mi
- youtube katıl butonu gözükmüyor
- suudi arabistan
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X