Son sigaramı bundan 5 yıl 1 gün önce içmiştim. Darısı yeni bırakan ve bırakmayı düşünenlere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigarayı bırakalı 5 yıl geçmiş.
-
-
Telefon hiç sıfırlanmamış galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
app name
-
bu başarının ardından yak bir keyif sigarası
-
Nasıl bir alaka kurdun anlamadım ama bu bildiğin bir mobil uygulaması.
Telefona indirip kuruyorsun bilgilerini girip onaylıyorsun o gerisini hallediyor.
Telefonu değiştirsen de aynı uygulamayı yeni telefonuna kurup sigara bırakma tarihini yazıp tekrar uygulamayı kullanıyorsun
Bu senin ilk telefonun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstte yazdığı gibi
Sigarayı bıraktım.
Bu tarz uygulamalarda cloud yedekleme olmaz. 5 yıl telefonu bırak değiştirmeyi sıfırlama bile yapmayan fabrikadan aldığı gibi kullanan insan çok da o yüzden dedim.quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Nasıl bir alaka kurdun anlamadım ama bu bildiğin bir mobil uygulaması.
Telefona indirip kuruyorsun bilgilerini girip onaylıyorsun o gerisini hallediyor.
Telefonu değiştirsen de aynı uygulamayı yeni telefonuna kurup sigara bırakma tarihini yazıp tekrar uygulamayı kullanıyorsun
Bu senin ilk telefonun mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dedim ki uygulamayı indirip yeni telefona kurabilirsiniz. Tarih girmek için illaki o gün veya sonraki günleri girme zorunluluğu yok. İsterseniz 10 yıl önceki tarihi de girebilirsiniz. Kısıtlama yok. Ben buraya eski tarih girip paylaşacak kadar kafadan sorunlu biri değilim. İsteseniz yapılır o ayrı.
Galiba derdimi anlatabildim
Atam bu donemde yakmicanda ne zaman yakican kurdugun ulke perişan -
içilmeyen sigara sayısı ne demek lan nasıl nihilist bir düşünce biçimidir?
-
Orada günde kaç sigara içiyorsunuz diye bir soru var. Oraya kaç adet yazarsanız onu günle çarpıyor. Mesela ben ortalama 25 adet sigara içerdim.
-
Ne kadar para birikmiş merak ettim -
8 yılı da devirdik, 9 a doğru gidiyorum.
-
Sigarayı bıraktın diye sanırım, asabi gördüm seni
-
Yok öyle bir şey, 9 yıla yaklaşmış. Unuttum bile.
-
-
8 yıl, 8 ay olmuş bu aralar :)
-
5 saniye oldu benim de. nasi birakicaz bilmiyorum artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- veterinerlik okunur mu
- siyah pantolonda oluşan beyaz çizgiler nasıl gider
- uçağa baklava alınır mı
- ketoral şampuan ne işe yarar
- italya"da ucuz olan şeyler
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X