Şimdi Ara

Sigarayı bırakalı 9 saat oldu. KÖTÜYÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 saattir sigara içmiyorum derseniz saatni tutuyorsun hayır telefonda porgram var ona bakıyorum

neyse ilk 2-3 saat sıkıntı yoktu ama son 1 saattir aşırı içme isteği geldi. gözlerimi kapatıyorum sigara içtiğimi hayal ediyorum

aranızda bırakmış olanlar varsa bu içme isteği ne zaman gider? bu arada 1.72 60 kilo olmama rağmen sürekli yemek yiyesim var durum böyle giderse vahim

• başlarsın bu hafta içinde tekrar
  • Bende 1 gündür içmiyorum dolapları cepleri falan aradım unuttuğum falan var mı diye ama maalesef bulamadım çıldıracagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili sincap,

Gece yatmadan önce son sigaranı iç öyle bırak. Daha kolay oluyo yani daha az geliyo istek

Ve birde en önemlisi aklına geldikçe bir bardak su iç. Su kesiyo isteği
  • Bırakalı 10 ay felan oldu arada hala hafif hafif hissettiriyor kendini :D
  • sigara bırakılmaz ara verilir diye bir laf var problem yaşayanlar bu tarz tiryaki sanırım.ben 1 sene bıraktığımı bilirim zaten 1 seneden uzun bırakabiliyorsanız bırakabiliyormuşsunuz campix diye bir ilaç var ya onun 1 seneden sonra yeniden başlatmama oranı %40 mıymış neymiş o zaman niye para veriyorsunuz bırakabiliyorsanız kendiniz bırakın ilaçsız ya da ara verin.ben sigarayı bırakma olayını bırakın panik yaparım bu hafta evde sigara stoğu var mı diye hatta bir keresinde 5 karton birden aldığımı bilirim.
  • 1 aydır bıraktım mutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende canım istediğinde içiyorum. genelde işde mola aralarında içiyordum öyle içme isteği filan gelmiyor. gelse bile başka şeylerle bastırabiliyorum. irade meselesi yani
  • Rahat ol. En iyisini yaptın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz dayanmak lazım.

• Nefsinize hakim olun.Birakinca hayat sizin icin daha guzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLnino -- 7 Ekim 2014; 11:19:19 >
  • Su içmek sadece psikolojik sigara isteğini bastırmaz.
    Söyleyim de iyi gelmesin beter ol, yok sana plasebo.

• Krız zamanlarında ıcmelısın

Ayrıca su ırade meselesı ıstedıgım zaman ıcmıyorum dıyenler bır paketı bır haftada ıcenler o yuzden boyle konusuyorlar,tıryakı kategorısınde degılsınız sız zevkıne ıcıyorsunuz

• Kola-cips al 10 dakikaya unutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

9 saattir sigara içmiyorum derseniz saatni tutuyorsun hayır telefonda porgram var ona bakıyorum

neyse ilk 2-3 saat sıkıntı yoktu ama son 1 saattir aşırı içme isteği geldi. gözlerimi kapatıyorum sigara içtiğimi hayal ediyorum

aranızda bırakmış olanlar varsa bu içme isteği ne zaman gider? bu arada 1.72 60 kilo olmama rağmen sürekli yemek yiyesim var durum böyle giderse vahim

sen olmedin mi lan daha en son okulu falan bırakmıştın surunuyodun

• 27 Agustos da bıraktım 2 haftada istek azaliyor ama kafada omur boyu sürüyor onu soyleyim 2 hafta baya istah artiyor sonra normale donuyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.