Şimdi Ara

100.000 üstü Dizel araç alınır mı? Alanlardan birlgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yurtdışında yaşıyorum. 5 ay sonra dönüyorum ve az yakan, c sınıfı sedan bir dizel alma niyetindeyim.
    yanlız internet üzerinden yaptığım araştırmalarda 2007 üstü dizel araçların kilomereleri genelde 100 bin üstü oluyor.
    acaba ne kadar güvenilir bu araçlara.
    bu tarz alanlar varsa yardımcı oabilir mi?

baktığım araçlar.

Ford Focus
    Opel Astra Sedan
    Toyota Corolla
    Citroen c4
    Peogeot 308
    WV Jette (1.9 tdi)

teşekkür ediyorum şimdiden

Edit: Bütçe 30.000 - 32.000 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shogunsama -- 25 Şubat 2013; 4:37:39 >

• saydıklarınız arasından focusu öneririm ben. hepsini tek tek sıralayayım.

focus- piyasası çok iyi ayrıca dizel motoru peugeot, citroen ve volvonunda kullandığı 1.6 motordur. oldukça performanslı ve sağlam motor. yalnız emsallerine göre 1 litre fazla yakar diyelim. ancak o performansı hissettiğiniz zaman bu helal diyeceksiniz
    opel astra sedan - 1.3 multijet fiat motoru kullanır. bu motorda oldukça sağlam ve ekonomiktir. ancak hb kasada performans sorunu yaşıyorlar. performans arıyorsanız önermem. sadece ekonomi için alınır ve vergisi düşüktür
    corolla - yağ yakıyor diyorlar. yakmıyor diyende var. iyice araştırın derim
    c4 - açıkçası pek bilgim yok ama sorun makinesi diyorlar. çok tıkırtı geliyormuş aracın içinden
    308 - hiç bilgim yok tipi çok itici
    jetta - olabilir piyasasıda var sağlam güzel araç ancak 1.9 oldugundan vergisi çok olacak ve vw bir arıza çıkardığı zaman altından kalkmak pek mümkün olmaz sanırım.

ayrıca temiz kullanılmış ise yukarıdaki araçların motorları 100 bin'de bile %100 performans veriyor olur. özellikle multijet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 25 Şubat 2013; 4:41:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.