Merhaba arkadaşlar 500 mb superonline kullanıyordum onda kablosuzda 300-400 mb görüyordum pek sıkıntı yapmıyordum bağlantı hızımı 1000 mb yaptım bu sefer 200-300 mb geçemiyorum servisi aradım geldiler kablosuzda bu hız aralığı normal dediler dizüstü ile test ettiler 922 mb gördüler bu aşamada ne yapabilirim acaba ? |
1000 Mb Bağlantı Aldım Ama 300 Mb Görmüyorum
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Wifi 6 destekli cihaz ve wifi6 destekli router ile maksimum alacağınız hızı almışsınız zaten mesajınızın sonunda da belirtmişsiniz. Bunun dışında wifi 6 desteği olmayan cihazlarda bin megabit veya ona yakın hızlar alamazsınız. Kablo ile bilgisayardan test yapma imkanınız var ise bir de öyle deneyin. Sunucu seçerken size yakın olan bir sunucu seçmeye özen gösterin. Bir de o şekilde görmek gerekir durumu devamını yine konuşalım.
-
Wifi6e destekleyen cihaz ve modem yoksa o hızları kablosuz da alamazsın.
-
Kablosuz testler bir çok etkene göre değişiyor hocam.
Kablolu test edip, sonuç almak lazım.
-
Modem wifi 6 superonline kendi verdiği modem
-
1200 mbps ile bağlı @XpressMusic34 @HesaplıBilgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 4 Ocak 2024; 11:42:1 >
-
1.2 gb mi
Biz 90 görüyoruz.
Kablosuz mu kullanıyorsun üstat ?
-
testi yaptığınz cihaz nedir? Telefonda 5ghz de kaç mbps alyorsunuz?
-
evet telefon'da ise 720 mbps filan telefon bağlantısı 780 mbps filan.
-
Mobil cihazların WiFi 6 yongasının kapasitesi, kalitesine, ortam ve kanalların durumuna göre gerçek kullanım performansı değişir.. Bende WiFi 6 ile 1 Gbps kullanıyorum tüm cihazlarda değişken oluyor.
-
hocam belli süre sonra 1000 mbps normal geliyor alışıyorsun anakart işlemci vs değiştirdim anakart'da wifi 6 destekli seçtik ilk gun driver kurmadım dedim heralde bozuk windows 11 otomatik kurmuş.
-
Azı karar, çoğu zarar hocam. Fazla 200 ü biz alalım.
Ayarlamaları doğru yapılmış mı? Buna ek olarak, test yapılan cihazlarda wifi 6 desteği var mı?
-
Bu bilgisayar wifi 6 mı destekliyor? 1200 dediğinin bir önemi yok çünkü ONT cihazının ethernet portu 1gigabit. Bu yüzden belirli oranda kayıp yaşıyorsunuz 950 veya 930 gibi geliyor o civarlarda. Yani bilgisayarla alakalı bir mevzu değil esasen bin megabitin tamamını görememeniz. ONT nin ethernet portu ile ilgili tamamen.
Kontrol edin dilerseniz sizde ont nin kutusu varsa onda da yazar ya da modelini Google da aratın göreceksiniz.
-
vereyim hocam bu gun fatura geldi.
-
evet wifi 6 destekliyor ont ile modem değiştirsem faydası olur mu ? 2500 mbps destekleyen alsam
-
Telekom markette ne varsa almışsın, yok yok yani. Bize birşey kalmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- superonline taahhüt yenileme
- kablonet fiber
- 850 480 nerenin numarası
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip öğrenme
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X