Şimdi Ara

1000mbit Türk Telekom alt yapısına hangi İSS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adresimde 1000mbit fiber Türk Telekom alt yapısı mevcut. Sizce hangi operatör sorunsuz olur? Tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eksiden olsa comnet falan derdim fakat geçen ay yaşadıklarımdan ötürü kimseye önermiyorum Adamlar Türktelekoma arıza kaydı açmak için 700tl aldılar benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cevaplarla sanırım 100mbit fiber Türknet abonesi olacağım. En azından bildiğim firma.

• Altyapı kiminse her zaman en sorunsuz hizmeti ondan alırsınız. Eğer bir sorun yaşarsanız da öncelik sizin olur sorun çözümünde. Bu yüzden Türk Telekom.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100Mbps yeterliyse TürkNet alınır.

• Altyapıyı kim veriyorsa hizmeti de ondan alın. Binanızda turksat altyapısı varsa turksat. Turk telekom varsa turk telekom. Hangisiyse o. Aracı firmalar = düşük hizmet kalitesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom’un fiyatlarından haberiniz yok sanırım.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Var. 2-3 defa dışarıdan yediğin yemekle aynı para. Maalesef paramız değersizleşti. Rakamlar büyük geliyor doğrudur. Eskinin 50 lirası şimdinin 500 lirası oldu.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    1000 liranın üzerini görüyor. 1000 lira vermektense 600-800 arası mümkün mertebe daha az sorunlu İSS hangisiyse onu tercih etmek isterim. Konuyu bu yüzden açtım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 11 Temmuz 2024; 19:44:52 >
  • Türktelekom aynen. Zamlar çok fazla bu devirde taahhütsüz alıyorsun, 400 ken birden şak 500 yapıyorlar. Ben 600TL ye 1000mbit aldım hala kullanıyorum. Upload hızı 100mbit olsaydı iyiydi ama. Ama evde az kişiyseniz 1000 mbit aşırı kalıyor biraz.

Ama CGNAT olmaması benim için çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 11 Temmuz 2024; 23:9:44 >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

CGNAT olmaması olayı sadece 1000 mbps'de mi var?

• Arkadaşlar var olan Türk telekom taahhüdümün bitmesine 40 gün vardı müşteri temsilcisini aradım. Taahhüdünüzü uzatmanız halinde 1000mbit down - 50mbit up ilk 9 ay 750 TL diğer 9 ay 849 TL şeklinde fiyat bilgisi alınca taahhüdü uzattım. Fiyatlar aklıma yattı yani. Taşınınca nakil işlemi yapacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.