sanırım başlık açıklayıcı 1024 ten 256k ya ne zaman geri çevirmemiz lazım arkadaşlar ne zamana kadar telekomu arayıp eski tarifeme dönmek istiyorum demeliyiz.ben şubat ın sonları diye biliyorum ama bu TT nin işi belli olmaz.
28 şubatta bitiyor. Şubatın son haftası değiştirmek mantıklı.
değiştiren olursa burda paylaşabilirmi? hat benim annem,n ustune mesela annemle mi gitmem lazım telekoma degistirmek icin yoksa ben yapabiliyomuyum bilen varmı?
1024 e geçerken telefonla aramıştım hemen geçtiler sanırım bundada tel ile olacak iptal
quote:
Orjinalden alıntı: calgici
1024 e geçerken telefonla aramıştım hemen geçtiler sanırım bundada tel ile olacak iptal
muhtemelen
ne yazikki hayır sadece dilekçe ile 256k ya geçebiliyorsunuz bu promosyondan yararlana herkesi lütfen haberdar edin...
quote:
Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen
değiştiren olursa burda paylaşabilirmi? hat benim annem,n ustune mesela annemle mi gitmem lazım telekoma degistirmek icin yoksa ben yapabiliyomuyum bilen varmı?
Otomatik tarife olacak diye biliyorum, yani bu süre için de kotayı aşmadıysanız 1024 5gb aştıysanız 256 sınırsız olacak diye biliyorum... Bunu direk kampanya proşüründe okumuştum. Telekomun zamanında sabit telefonlarda yaptığı otomatik tarife gibi yani. İlk ekonomik hatt standart hatt gibi hikayeler çıktığında herkesi otomatik tarifeye geçirmişti, 3 ay boyunca yaptığı görüşmeler sonucunda bütün tarifelerde hesap yaparak hangi tarifede en uygun fiyat çıkıyorsa o tarifeye geçirmişti... Ama telekoma güvenmeyen şubat bitmeden bağlı bulunduğu telekom müdürlüğüne gidip dilekçesini versin.
Otomatik tarife olacak diye biliyorum, yani bu süre için de kotayı aşmadıysanız 1024 5gb aştıysanız 256 sınırsız olacak diye biliyorum... Bunu direk kampanya proşüründe okumuştum. Telekomun zamanında sabit telefonlarda yaptığı otomatik tarife gibi yani. İlk ekonomik hatt standart hatt gibi hikayeler çıktığında herkesi otomatik tarifeye geçirmişti, 3 ay boyunca yaptığı görüşmeler sonucunda bütün tarifelerde hesap yaparak hangi tarifede en uygun fiyat çıkıyorsa o tarifeye geçirmişti... Ama telekoma güvenmeyen şubat bitmeden bağlı bulunduğu telekom müdürlüğüne gidip dilekçesini versin.
İptal olan nedir konuyu anlamadım da biraz açmanız mümkünmü nedir ne oluyor ?
vallaha banada ole dediler ben tekrar musteri hizmetlerini arayacagim vede gorusmeyi kayit edecegim buna bagli olarak kotayi asan birisi olarak beni otomatik gecirmezler ise 256 sinirsiza elimde bi kanit olsun
kotayı aşmak ne kelime ayda 100 gb ı rahat geciyorum rapid accountuyla caktırmadan para islerse onumuzdeki ay "telekom zede"yiz :D
kotayı aşınca otomatik dönmesi lzm.verdikleri broşürde öyle yazıyo.ayın son haftası ararız ya da müdürlüğe gidip tam öğreniriz işi
quote:
Orjinalden alıntı: Em®e-Baba İptal olan nedir konuyu anlamadım da biraz açmanız mümkün mü, nedir ne oluyor ?
Telekomun yaptığı; 6 ay boyunca 256 abonelerinin 49 ytlye 1024 kullanmaları kampanyası 28 şubatta bitiyor. Bununla ilgili bir konu.
arkadaşlar açıkça tekrar yazıyorum ne durumda olursanız olun işinizi telekoma bırakmayın benden uyarması sizin gibi bir tüketiciyim sonuçta...... kotayı aşın veya aşmamış olun 6 ay boyunca gidin dilekçe ile hızınızı 256k ya düşürün indirdiğiniz GB ların hatırına zahmet edip dilekçe verin sonra beni otomatik olarak 256k ya indirmedi demeyin şu ana kadar (TTNET son 10 yıldır) modemlede bağlanırken adsl le de bağlanırken bu firmanın iyilik yaptığını görmedim bu yüzden lütfen...
YAPMANIZ GEREKEN TELEKOMDA HAZIR OLAN BİR DİLEKÇEYİ DOLDURUP BİRKAÇ DAKİKA İÇİNDE HIZINIZI 256K A DÜŞÜRMEK LÜTFEN KİM YAPACAK DEMEYİN ÜŞENMEYİN SONRA DÖVÜNMEYİN!!!!!
kardeş hazır dilekçe nerede. telekomun sitesinde var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: maxi909
arkadaşlar açıkça tekrar yazıyorum ne durumda olursanız olun işinizi telekoma bırakmayın benden uyarması sizin gibi bir tüketiciyim sonuçta...... kotayı aşın veya aşmamış olun 6 ay boyunca gidin dilekçe ile hızınızı 256k ya düşürün indirdiğiniz GB ların hatırına zahmet edip dilekçe verin sonra beni otomatik olarak 256k ya indirmedi demeyin şu ana kadar (TTNET son 10 yıldır) modemlede bağlanırken adsl le de bağlanırken bu firmanın iyilik yaptığını görmedim bu yüzden lütfen...
YAPMANIZ GEREKEN TELEKOMDA HAZIR OLAN BİR DİLEKÇEYİ DOLDURUP BİRKAÇ DAKİKA İÇİNDE HIZINIZI 256K A DÜŞÜRMEK LÜTFEN KİM YAPACAK DEMEYİN ÜŞENMEYİN SONRA DÖVÜNMEYİN!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme