Şimdi Ara

1050Ti Gta5 fps drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce ufak oyunlar oynadığımdan fark etmedim, ancak sistemim iyi olmasına rağmen ekran kartım drop yaşatıyor. Farklı bir psu, ek ram taktım yinede çözemedim. Arkadaşımın gtx 950sini taktığımda sorunsuz oynattı oyun. ancak ondan üstün olan 1050Ti olan kartım fps drop yaşatıyor, ne yapmam lazım ?
    Termal macun daha önce ekran kartında hiç değiştirmedim bundan dolayıda şüpheleniyorum

Termal macunu sürsem ve sorun devam etse ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega.34

hocam bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız ?
    i5 6500 işlemci
    8 Gb ram 2400Mhz.
    450w psu
    1050Ti Ekran kartı

144hz monitör.

Ram düşük diyebilirsin, denedim. Diğer bilgisayardan 8 daha taktım. 16 Ramlede aynısıı yaptı.
    Psu'dan desen, psu denedim 500w 80+Gold bir psu taktım yine aynısı,yetmedi 1200w mining yaptığım psu'mu taktım yine aynı.
    Ekran kartını değiştirdim 950 koydum,bu sefer şıkır şıkır oynattı.
  • xXSabotaJXx X kullanıcısına yanıt
    ilginç.. ekran kartının sıcaklık değerlerine vs bakıyor musunuz ? ekran kartı kaç yıllık termal macunu vs değişti mi tamir gördü mü
  • quote:

ilginç.. ekran kartının sıcaklık değerlerine vs bakıyor musunuz ? ekran kartı kaç yıllık termal macunu vs değişti mi tamir gördü mü
    Değiştirmedim,ancak 60'dan yukarı cıktığında fan çalışıyor ve soğutuyor. yüksek görmüyor değerler. 50-55-60 arası git gel yapıyor, Soğukkende fps droplar yaşatıyor zaten. Termal macundan olsa çok ısındığında yapmaz mı ? Birde bir tek GTA'da yaşadım bu sorunu. Knight ve CSGO'da bu sorunu yaşamadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXSabotaJXx -- 26 Aralık 2019; 18:52:39 >
    güncellemeleri yaptınız mı hocam ? ayrıca gta5 de oynarken ekran kartı kullanımı % kaç arasında git gel yapıyor..
  • quote:

güncellemeleri yaptınız mı hocam ? ayrıca gta5 de oynarken ekran kartı kullanımı % kaç arasında git gel yapıyor..
    %78leri görüyor kanka, Güncel GeForce Experience'den güncelliyorum kartı 1050Ti Gta5 fps drop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Fps drop
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    nvidia'nın sitesinden mevcut driverınızın bir önceki sürümünü yükleyip deneyin durum muhtemelen yazılım hatasından kaynaklıdır.. umalım ki problem çözülsün
  • quote:

nvidia'nın sitesinden mevcut driverınızın bir önceki sürümünü yükleyip deneyin durum muhtemelen yazılım hatasından kaynaklıdır.. umalım ki problem çözülsün
    Kanka daha önce de yapıyordu. Son güncellemeyle değişmedi yani, eğer yazılımsal olsa bu zamana kadar düzeltilirdi diye düşünüyorum
    ekran kartınızın markası neydi hocam.. 2. el mi almıştınız ?
  • quote:

ekran kartınızın markası neydi hocam.. 2. el mi almıştınız ?
    Sıfır aldım. Asus marka
    hmm anladım hocam.. windows ve bios'u güncellemenizi de tavsiye ederim biryerde saçma şekilde darboğaz yaptırıyor makineye ben de tam olarak çözemedim ayrıca monitörün hertz ayarını da görüntü ayarlarından kontrol edin.. gta 5'te bu problemler olabiliyor diyeceğim ama 950'yi taktığınızda problem olmuyor diyorsunuz
  • Bence sorun ramin 8 gb olmasında, 4-5 aya kadar bende de 1050ti ile beraber 8 gb ram vardı,ne zamanki dual channel yani 2x8'e geçtim oyunlarda drop artık olmuyor. Sizede önerim budur. Zaten ram fiyatlarıda çok pahalı değil, en yakın zamanda sisteminize bir 8 gb ram eklemeyi düşünün bence.
  • Ciri kullanıcısına yanıt
    Arkadaştan 8 gb ramini istedim,taktım.16gb ram yaptıktan sonra sorun yine aynıydı.Arkadaşın Ekran kartını taktığımda ise rami çıkarıp,bir sorun yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.