Şimdi Ara

106 QS ALCAM TAVSİYELERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 106 UİCKSİLVER ALCAM VAR MI KULLANAN BU ARACI.YOL TUTUŞU YAKITI VS KISACA ARTILARI EKSİLERİ HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• bi ara bende heveslenmiştim, ankarada 7 tane arabaya baktm kazasız qs bulamadm. çoğuda modifiyeliydi.. dikkatli bi inceleme sonrası satın almanız menfaatinize olacaktır
  • yaklasık 4-5 sene kullandım ve bu sure ıcınde 65000 km yaptım.Ilk once 1.4 75 bg motor ıcın cok cok ıyı bır performansa sahıp.Ben alıp dırek jant yay taktım ve yol tutusundan herzmn memnun oldum.Jant yay ıkılısının tek dezavantajı Tr yollarından dolayı sarsıntısıdır.Bunun dısında hıcbır eksısı yoktur.Yakıt konusnd soyle dıyebılırım devırlı performanslı kullanımda 20 ytl ıle yaklasık 50km gıdersınız ama yok ben sakın kullanırım dersenız bu 90-100 km ye rahatlıkla cıkar.Eger gercekten almayı dusunuyorsanız max 14000 ytl ye kadar alabılırsınız.Aldıktan sonra ıyıkı almısım dersınız buna emın olun.Ben hala o zevkı arıyorum.Gorusmek uzere.
  • cok teşeşkurler paylaşımın için kazasız temiz bi tane bulabilrisem alacam inş.9500 bi tane var 140binde arac kazasız fiyat fena deil ne dersin?
  • görünüm olarakda cok hoş bi rac cok heves ettim inşallah temiz bi tane bulurum
    quote:

Orjinalden alıntı: 06JR530

bi ara bende heveslenmiştim, ankarada 7 tane arabaya baktm kazasız qs bulamadm. çoğuda modifiyeliydi.. dikkatli bi inceleme sonrası satın almanız menfaatinize olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmath

cok teşeşkurler paylaşımın için kazasız temiz bi tane bulabilrisem alacam inş.9500 bi tane var 140binde arac kazasız fiyat fena deil ne dersin?

değişeni, boyası varmı ? klimalı mı araç ?
  • klima yok.aracta boya yok baktırdık.ama km biraz fazla geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç model araç ?
  • 2000 model
  • evet km si biraz fazla ama araç bakımlıysa, fazla redline kullanılmamışsa yaklaşık 40 - 50.000 km daha motor sıkıntı yaratmaz, yürüyen aksamda vs masrafı olur azda olsa,
    aracın boyasız olması avantaj sizin için ama klimasız olduğu için fiyatta biraz daha pazarlık yapmalısınız bence.
  • valla sahsen ben olsam 140bınde arac almam soylekı sende aldıktan sonra yatırmıcaksın aracı kullanacaksın. Hadı 2 senede 40bın yapsan kı rahat yaparsın.ee sonra 180 bınde nasıl satacaksın arabayı? Bence maddı sıkıntı cok yoksa yada kredı alabılıyorsan max 80 bındekı araclara bak ve 2001 model olsun derım.
  • 2000 model quiksilver sahibiyim. valla fiyat baya bir ucuz geldi çünkü bende aracımı satıyorum ve en son 11900 e vericem yanlış görmediysem 9500 gibi bir rakam vardı. sanırım araç sade.. özellik yok... valla 106 benim çocukluğumun arabası . ve şu anda sahibim ona.. kullanmaktan müthiş zevk alıyorum. ve her şeyinide zevkime göre yaptırdım. ama artık büyüdük ve ev almak istediğimden satılığa çıkarttım.. zevki başka arabada yok buna emin ol.. gtidan sa hem yakıt hemde ekonomik açısından quiksilver çok daha iyi... ufak modifikasyonlarla güzel peformanslar alabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.