Şimdi Ara

1080p monitor 3840 görüntü oyunda kaybı yaşarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aldğım ekran kartı 3840p görüyor oyunlarda 3840 rahat oynuyorum ama benim monitorum fulldh 1080p özelliğene sahip
    şimdi ben 3840 p oyunlarda oynadığım zaman ben tam olarak 3840 çözünrük veriyormu yoksa 1080p takılıyormuyum
    cevaplarsanız sevinirim

asusr9 380 strıx 2gb ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunamca -- 22 Nisan 2016; 21:16:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunamca

arkadaşlar aldğım ekran kartı 3840p görüyor oyunlarda 3840 rahat oynuyorum ama benim monitorum fulldh 1080p özelliğene sahip
    şimdi ben 3840 p oyunlarda oynadığım zaman ben tam olarak 3840 çözünrük veriyormu yoksa 1080p takılıyormuyum
    cevaplarsanız sevinirim

asusr9 380 strıx 2gb ekran kartı

Nvidia'da bu olaya DSR deniliyor. Yani 3840p'yi 1080p'ye ölçeklendiriyor. Muhtemelen bir kayıp oluyordur, 1080p monitörden ölçekleme yoluyla alınan 3840p görüntü, gerçek 3840p görüntüden illa ki daha düşüktür.
  • Bir kaybın olmaz, 4K'nin piksel yükü çok fazla. 60Hz'e en çok yaklaşan kart Fury X'te bunu yapabilmek için dehşet bantgenişliği gerekiyor. 4K çözünürlük, detayları çok ortaya çıkarır ama temiz gözükmesi için işlem miktarı katlanarak artıyor. Kocaman dokuyu düşük çözünürlükte örneklemenin bantgenişliği gereksinimi daha az. Yani siz doku seçeneğini açarak, açısız eşsüzme gölge hesaplayıcılarından daha verimli performans elde ediyorsunuz, örneklem çözünürlük filtreleyicilerine göre.
    Hem 4K 10bit HDR panellerin gelmesine daha var. En kötü HDR panel bile, bu günün en iyi SDR panelinden daha canlı görüntü verecek, renk aralığı daha capcanlı olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.