Bildirim
10gb mp3 ü 3gb kadar sııştırabilr miyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık olarak imkansızı istiyorsun . ama denemek istiyorsan uharc isimli bir program var , yanılmıyorsam en büyük sıkıştırmayı o programda yapabilirsin . ama baya birbekletebilir seni , tamamen işlemci ile alakalı sıkıştıma ve açması -
mp3lerin kalitesini düşür. (kbps değerini 3de 1ine indirmen lazım.) -
Çok zor o dediğin anca müziklerin kalitesini düşürürsen olur ama tavsiye etmem. Kaliteyi düşürdüğünde kulaklıktan falan anlamaybilirsin değişikliği belki ama hoparlör ya da en azından 2+1'e tak berbat kaliteyi görürsün benim müziklerin %90'ı 320 kbps tabi bu en iyi kalite değil ama mp3 en fazla 320 kbps alıyor -
tşekkurler evet 320 benimde kalite düşüremem dediğiniz gibi ama benim istediğim gibi bişe yok demekki öğrenmiş oldum -
64 kbps OGG biçiminde sıkıştırırım arşivlik parçaları. Deformasyona fazla duyarlı rock, metal vs. parçaları ise çok seviyorsam 112 kbps, yoksa 80 kbps sıkıştırır geçerim. Rock vs. parçalar harici işimi görüyor ve fazla kayıp hissedilmiyor, ama kulaklıkla son ses açınca 64 kbps'de rock vs. parçalarda bazen bariz kayıp farkediliyor. Ama melodik translarda falan pek fark olmuyor.
Ha biraz fazla sıkıştırmıyor muyum? Evet, ama farkedilecek kadar bozulma varsa tekrar yüksek kalite ile sıkıştırıyorum. Şu da var, kulaklıklarım 15 TL'lik, hoparlörlerim de o kadar etsin; yani 192 kbps üzeri farkı bu donanımlarla duyamam, 128 kbps farkı da son ses açınca anca... -
teşekkürler
ben sahnede kjulanıcam 320kbps bile berbat ama artik arşivi oluştrdum napim :( -
128kbps den aşağısındaki kalite düşüklüğünü insan kulağı ayırt edebiliyor.ogg dene birde çoğu dj cihazları felan destekliyor bu formatı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X