Şimdi Ara

11 Kilo vermem lazım, Yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 yaşındayım ve 1.78 boyum var, bu aralar derslerden dolayı 71 kilodan 82 kiloya yükseldim ve bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Yaz tatilinden önce bu 10-11 kiloyu verirsem spor salonuna gitmeyi planlıyorum.

Bana bir program çıkarmanızı, bulmanızı rica ediyorum. Evimde dambıl, mekik aleti ve kapı barfiksi mevcut. Ancak derslerimin ağırlaşmasından dolayı çok ağır olmayan yaza kadar istediğim kiloya ulaşabileceğim bir spor, beslenme programı lazım.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağırlık kaldırman senin kilo vermeni saglamaz sadece o yağları kasa cevirirsin... ip al evine ip atla en güzel kilo verme yöntemlerinden biridir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitizeC

ağırlık kaldırman senin kilo vermeni saglamaz sadece o yağları kasa cevirirsin... ip al evine ip atla en güzel kilo verme yöntemlerinden biridir...

Yıl olmuş 2014 hala yağları kasa çevirirsin diyenler var ya.
  • Kilo verdikten sonra vucudumunda sarkmasını istemiyorum açıkcası. O yüzden dambıl ve barfiks aletlerimin olduğunu belirtmiştim. Şimdilik koşu ve barfiks yapıyorum, yeşillik yemeye başladım. Bakalım kilo verebilecekmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitizeC

ağırlık kaldırman senin kilo vermeni saglamaz sadece o yağları kasa cevirirsin... ip al evine ip atla en güzel kilo verme yöntemlerinden biridir...

converter versiyonu kaç hocam ?

en son midedeki yağları çeviremiyordu. crackfix çıktı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.