Şimdi Ara

11.sınıf öğrencisi dershaneye gitmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam gun okula gidiyor, okul çıkışı 16:20, saat 17:00 evde oluyor.

Haftasonu bir dershane ile görüştük.

Pazartesi-Çarşamba-Cumartesi ders, Pazar deneme, Cuma soru çözümü şeklinde program.

9 kişilik sınıfta akıllı tahtada kendi programlarına göre ders işleyecekler, okulla paralellik olmayabilir.

Ağırliklı olarak 11.sınif dersleri işlenecek+tyt dersleri de olacak.

Sayısal alan seçildi 11.sınıf için.

Detshanenin ödevlendirmesi olacak.

Hem okul hem detshane ağır olur mu endişesi var.

Alternatif olarak, yaz dönemi için tyt kursu düşünüyoruz.

11.sınıfı evde çalışıp, dershanenin denemelerine girecek.

Eksik dersler ve konular için özel ders ile takviye.

Böylece çocuğu da çok yormamış oluruz.

Siz ne düşünürsünüz?

Sonrasında pişman olmak da istemiyoruz.

11 de dershaneye göndetip çok bunaltırsak, sınav senesi enerjisi tükenebilir.

Dershaneye göndermezsrk ve 11.sınıfı vetimsiz geçirirse, 12 ye geldiğimizde keşke dershaneye gönderseydik de diyebiliriz.

Kafamız karışık, bu yollardan geçmiş olanların tecrubesine ihtiyacimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• gerek yok hocam bence. tabii kişinin kendisi çalışıyorsa ihtiyacı yoktur. eğer rekabet ortamı seviyorsa ve dershane şartları sağlıyorsa gidilebilir. dershane ağırlıkla ayt veriyorsa gidilebilir. yazın tyt kursu gereksiz kanaatimce. Soru çözümleri yalnızca 1 gün ise, her istediğinde soru soramıyorsa gerek yok.

şahsım olarak doğru dershaneyi desteklerim. çoğu dershane yalnızca tyt kursu gibi çalışıyor. şartlarınızı değerlendirip ona göre bir seçim yapmalısınız

• Aha ben, çıkış saatleri vs. aynı

11'de gitmiştim. Ufak tefek faydaları oldu ama gittiğim sürede oturup çalışsaydım daha iyi olurdu. 12'de bıraktım, çok aptalca bir sistemleri vardı. Sadece denemelere girmek için mantıklı, gerisi için gereksiz buluyorum dershaneyi.

Gencin çalışabileceği ortamı sağlayabiliyor musunuz? Kritik soru bu. Evet ise gerek yok, konu anlatımı bolca var internette, okulda öğrendiklerini pekiştirsin. AYT yoğunlaşsın, TYT için problem + geometri bakılabilir, geometri önemli.

Çalışma ortamı yoksa ortam bulmak lazım. Ayriyeten denemelere kesinlikle kayıt olun, o ortamda sınava girsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.