Şimdi Ara

11. Sınıfım Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 11. Sınıf TM öğrencisiyim. Şu sıralar TM seçerek yanlış mı yaptım diye düşünüp duruyorum. İstediğim bölüm sayısal fakat uğraşıpta başarabilecek bir sıralamada fakat bilmek ve önerinizi almak istediğim bazı konular var.

Eşit ağırlıkcı olarak sınava giren birisi, sayısalda 170K civarı yapabilir mi ?

Bunun için hangi derse daha fazla ağırlık vermeliyim ?

Biride matematiğimin (özellikle ayt kısmının) zayıf olduğunu düşünüyorum. Sizce nasıl bir çalışma sistemi hazırlamalıyım. 0'dan başlar gibi tyt ve ayt gideceğim. Kaynak önerileriniz nelerdir ?

Biraz fazla soru oldu. Şimdiden herkese başarılar ve teşekkürler...

• Eğer okulun çöpse ve uzaksa kesinlikle açık liseye geç

Tyt matematik ve Türkçe kas Eylüle kadar

Ekimde genel tekrar yap Türkçe ve matematikte sonra deneme programı ile yürüt. Arada tekrar yaparsın

Tyt tarih=ayt tarih olduğu için aralıkta ramazan yetgin ile ayt başla.

Coğrafya bayram meralden konuları dinle

Yavuz tuna'dan harita çalışması - nüfus - iklimler çalış

Din-felsefe mayısta başla

Tyt fen'e mart-nisan gibi başla ve soru bankası yerine deneme ile git derim

Edebiyat ocakta rüştü hoca ile başla ve asla soru bankası çözme çok ezber çok deneme.

Ayt matematikte temelin yoksa mert hocadan başla . Varsa da mert hocadan başla derim

Sonra ilyas güneş ile devam et

Sml ve Eyüp b ile soru çözümü videolarını kesin izle

Tyt problemler bittiğinde ayt matematiğe mert hoca fonksiyonlar kampı işe başla derim sonrası full ayt konuları.

• Ayt matematikte 30net yaparsan 170 k gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6

Ayt matematikte 30net yaparsan 170 k gelir

Hocam geo kenan kara gidiyorum bilgi sarmalla sizce yeter mi?

• Hocam ben geometri cahiliyim ama adam çok iyi anlatıyor ben Kenan kara ve acil+benim hocam çözdüm üçgenlerin yarısına kadar işe yaradı. Benzerliğe bi geçtim 1 ay boyunca hiç bir şey anlamadım nelerimi düşürdü hep. Bilgi sarmal'da iyi yayındır yanına kaliteli bi kaynak daha alırsan tam oturur büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.