Beyler selam, Çekirdek ailem genişlediği için 2017 fiat egea 1.6 e-torq hb egea aracıma veda edesim var. Bagaj küçük kalıyor. Bütçe taşın suyunu sıksam 1100 lira. Bu bütçe ile; 2017-2018 1.6 crdi dct Kia Sportage Elegance (orta paket) 2017-2018 1.6 gdi at6 Kia Sportage (LPGli ve öfkeli) 2018-2020 1.5 bluehdi eat8 Opel Grandlandx Edition/Enjoy (boş-orta arası sanırım paketi ama en boş paketinde bile baya donanım var.) 2016-2017 1.6 crdi dct Hyundai Tucson Style (baz paket) 2017-2018 1.5 tdci powershift Ford Kuga Titanium (dolu paket) 2015-2018 1.6 dCi Nissan Qashqai Tekna Paket (Otomatik şanzımanı nasıl bilmiyorum bunlara bugün bakmaya başladım) Bu araçlara bakıyorum. Ortalama 100-120k kmde 1-2 parça boyalı değişenli. Şuan kullandığım Egea 6 ileri tork konvertörlü şanzıman ve kara düzen atmosferik motoru ile sorunsuz maşallah. Yakıtı da LPG ile tasarruflu. Hiç dizel aracım olmadı. Daha evvel de hep atmosferik lpgli araçlara bindim. Honda civic yumurta kasa, fd6, focus mk3. En son focusu satıp Egea aldım. Aslında bagaj hariç çok memnunum ama sığamıyoruz. Sorularıma geçeyim; -2024 yılında dizel araç alınır mı? -Bu kmlerde dizel araç alınır mı? -Hangisini tercih edersiniz? -Bütçe doğrultusunda hem geniş hacimli hem de tasarruflu başka benim görmediğim öneriniz olur mu? -Sportage ve Kuga’da açılabilir cam tavan var. GrandlandX’in cam tavanı açılmıyor. Tucson baktığım paketlerin çoğunda yok. SUV araçta cam tavan ayrı bir ferahlık katıyor. O yüzden olmasını isterim. -Sportage’in LPG ve Tork konvertörlü 6 ileri şanzıman ile gelen GDI ve T-GDI motorları nasıldır? Karma tüketimde çok fazla benzin yakar mı? Hangisi tercih edilebilir? Ek olarak bagajı geniş c hb, cross,fastback tarzı araç önerileriniz varsa ona da açığım. sedan olmaz. eşim sedan araç kullanamıyor. manuel şanzıman olmaz, eşim manuel araç kullanamıyor. Teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 4 Mayıs 2024; 23:15:17 > |
Bildirim