Şimdi Ara

111. yılda park sensörü yok? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astra topigine yazdım ama cvp veren olmadı o yuzden buraya konu acma geregı duydum kusura bakmayın..bugun bi akrabamın arkadaşında bulunan 2010 model 111. yıl astra ya bakmaya gittim.araç baya bi hoşuma gitti ancak kücük birkaç ayrıntıya takıldım.araçta park sensoru yok ve grafik ekranı 3 satır hatta 4 hava yastıgı vardı. geri kalan özellikler eksiksiz 111. yılda boyle bi parti geldimi yoksa işin icinde farklı birşeymi var aydınlatırsanız sevinirim adam benden haber beklıyor.

• 111.yıl olmaya bilir logo dek geldiyse eline yapıştırmıştır
  • opel donanımda cok değişim yaptı

zira arka kol dayanağıda yok artık

yine eskiden kapıların oturduğu yerde fitil vardı ses ve toz için oda yok

enjoyda dieksiyondan kumanda vardı artık yok 111. yıl adı altında satılıyor vs.

ama fiyatlar sürekli cıkıyor

birde enjoy plus paket oldu 111.yılın adı onda var park sensörü

linki incele istersen

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

• quote:

Orijinalden alıntı: emevi

Astra topigine yazdım ama cvp veren olmadı o yuzden buraya konu acma geregı duydum kusura bakmayın..bugun bi akrabamın arkadaşında bulunan 2010 model 111. yıl astra ya bakmaya gittim.araç baya bi hoşuma gitti ancak kücük birkaç ayrıntıya takıldım.araçta park sensoru yok ve grafik ekranı 3 satır hatta 4 hava yastıgı vardı. geri kalan özellikler eksiksiz 111. yılda boyle bi parti geldimi yoksa işin icinde farklı birşeymi var aydınlatırsanız sevinirim adam benden haber beklıyor.

büyük ihtimalle 111.yıl değildir. ne zaman satışı bitti hatırlamıyorum ama enjoy ve enjoy plus paket satıldı, halende satılıyor.
    park sensörü sadece enjoy versiyonda yoktu...astracılar kadar bilgim yok ama araç büyük ihtimal enjoy...........

mesela 111.yıl ön göğüs piano black kaplama. 111.yıl özel jant var(koyu gri) gibi....

http://forum.donanimhaber.com/m_37993352/tm.htm konuyu biraz incelerseniz faydası olur sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Temmuz 2011; 0:26:55 >

• Bizimkinden bütün aksesuarlar mevcut. O araç Enjoy'dur muhtemelen. Yan sinyallerin altında logo var mı?? Jantlar karartılmış mı?? Paspaslarda logo mevcut mu?? paanther 'in de dediği gibi piano black mi, yoksa alüminyum rengi mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaner -- 28 Temmuz 2011; 10:40:43 >
  • 111. yıla özel yapılan paket de, en başta ön konsol siyah oluyor, o siyah değil ise, 111.yıl paketi değildir.
  • quote:

Astra topigine yazdım ama cvp veren olmadı o yuzden buraya konu acma geregı duydum kusura bakmayın..bugun bi akrabamın arkadaşında bulunan 2010 model 111. yıl astra ya bakmaya gittim.araç baya bi hoşuma gitti ancak kücük birkaç ayrıntıya takıldım.araçta park sensoru yok ve grafik ekranı 3 satır hatta 4 hava yastıgı vardı. geri kalan özellikler eksiksiz 111. yılda boyle bi parti geldimi yoksa işin icinde farklı birşeymi var aydınlatırsanız sevinirim adam benden haber beklıyor.

Dostum ne kusuru bu bölüm bunun için zaten
    Bitiyorum 111. yıl jantlarına ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Arkadaşlar bu da benim aracın resimleri..
    Pek becereceğimi sanmıyordum ama oldu sanırım..

111. Yıl özel 16 inç hafif alaşım jantlar;

Piyano lake orta konsol;

Siyah renkte B direkleri;

Koyulaştırılmış far yuvaları;

Ruhsatta Enjoy Plus yazıyor, 111.Yıl donanımından sadece 111.yıl logosu ve kapı eşiği yok...

Astra Sedan 111. Yıl konusundan, bilgilendirmek amacıyla ekliyorum

Fotoğraflar Enjoy Plus modeline ait...

• quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Senin için

Sağol dostum..Bu modele gaz kesmiyor da değilim ha...Ama aracım bana yetiyor.Birde yakışı benimkine göre ş.içi daha fazla bildiğim kadarıyla.Aracın biraz ağır olmasından kaynaklanıyor..Pluss..Vergisi benimkinden 1 kademe aşşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 28 Temmuz 2011; 14:25:37 >

• aracın ön göğüs piano black kaplama siyah jantlar da var hız sabıtleyici yagmur sensoru far sensoru var.ancak park sensorunu kapamak ıcın on goguste bulunan tus yok dolayısıyla park sensorude yok grafık bılgı ekranıda eskı tıp 3 satır olanından.arac 2010 model 34000 tl ye anlastık haber beklıyor ama aracın ne oldugunu tam olarak cozemedım
  • Söylediklerinize göre araç 111.yıl fakat o donanım eksik.

Araç benzinli mi bu arada, benzinli ise LPG var mı?

Ben de yeni aldım da.

10 10 luk bir araç bilginiz olsun.
  • quote:

aracın ön göğüs piano black kaplama siyah jantlar da var hız sabıtleyici yagmur sensoru far sensoru var.ancak park sensorunu kapamak ıcın on goguste bulunan tus yok dolayısıyla park sensorude yok grafık bılgı ekranıda eskı tıp 3 satır olanından.arac 2010 model 34000 tl ye anlastık haber beklıyor ama aracın ne oldugunu tam olarak cozemedım

belkide ilk 111.yıl serisi bu donanımla gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 30 Temmuz 2011; 15:48:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.