1-OPEL VECTRA B>>(FİYAT LİMİTİMİ AŞABİLİR..KRONİK ARIZALAR) 2-ALFA 156>>(ARIZA--PAHALI PARÇA) 3-BMW 318İ (MODEL DÜŞÜK ARABALAR GENELDE YORGUN) 4-HONDA CİVİC(Bİ FİKRİM YOK NASILDIR?) 5-FORD FOCUS ???
ANLIYACAGĞINIZ PARA AZ ÇOK ŞEY İSTİYOZ .. BU ARAÇLAR NASILDIR VEYA ALTERNATİF NELER OLABİLİR..YARDIMLARINI BEKLİYORUM...
evet bu fiyat aralığı sıkıntılı az daha yukarı çıksan 17-18 civarı süper arabalar alınır ama 15e alacağın focusdan zaten hayır gelirmi bilinmez.
yaşı eski korolla honda düşünebilirsin 2000 model 1,6 corolla terralar o fiyatlara ama pek tutulmuyor 2006 model 1,4 era ları da belki biraz pazarlıkla o fiyatlara alırsın. dediğim gibi sıkıntılı fiyat aralığı 17 bandına çıkabilirsen çook daha memnun kalacağın arabalar alırsın.
o paraya anca pertten çikma focus alirsin alfa zaten turşu 318 minimum 250000 kmde olur honda civic ve vectra düşünülebilir
quote:
Orijinalden alıntı: arizatespiti
o paraya anca pertten çikma focus alirsin alfa zaten turşu 318 minimum 250000 kmde olur honda civic ve vectra düşünülebilir
ilk 3 araç yorumu harika olmuş
o fiyat aralığında alınacak en iyi araç megane 1...
bu alfa 156 2.0 98 modelller bende tutku oldu. 6 aydır arastırıyorum. 14000 tl bırıktırdım. 14-15 bın tl arası alınacak en ıyı arac dıyee dusunuyorum. almalımıyım sızcede?? artık bıtsın bu hulya. kullananlar ne dersınız en ıyı sız bılırsınız===???