Şimdi Ara

12 bebeğin ölümüne neden olan 'yenidoğan bebek çetesi' Çökertildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çete ile ilgili dinlenilen telefon kayıtları kan dondurdu.

Para için 12 bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan bebek çetesinin" diyalogları:

Örgüt üyesi Hasan Basri G.: Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur?

Hemşire Mehtap S.: Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani.

Hakan Doğukan T.: Sevk olacak hastayla ilgili bilgi var mı?

Hasan Basri G.: Kanka ben onu halledeceğim. Bugün bizim para yatsın en azından onu bir kurtaralım. Ondan sonra aile ile ameliyat için konuşacağım. 150 bin fiyat çekeceğim. Uygun mu?

Hakan Doğukan T.: Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış.

Hasan Basri G.: O çocuk ölecek rüyamda gördüm.

Hakan Doğukan T.: Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak.

Hasan Basri G.: Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Gidip babayla anayla görüşeceğim bugün parayı alacağım. Bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım.

12 bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan bebek çetesi" Çökertildi.
    12 bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan bebek çetesi" Çökertildi.🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    ⚠️ TÜRKİYE, KAN DONDURAN BU TELEFON KAYITLARINI KONUŞUYOR! 💥 Para için 12 bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan bebek çetesinin" diyalogları: Örgüt üyesi Hasan Basri G.: Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur? Hemşire Mehtap S.: Öldüreceğim de öldürsem de bir dert
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1846861781160866095

• X de okudum. şok oldum. bu ne biçim para kazanma yöntemi. Allah belasını versin bunların.

• O savcıya helal olsun tehditlere rağmen bu işin üstüne gidip bu şerefsizleri halletti, umarım yargıda gereğini yapar ve gün yüzü göstermez.

• Kim varsa ailece sallandırmaları çok güzel olurdu.

• Biraz bir şeyler okudum da devamını getirmedim hepsini bilmemek daha iyi. Bunlar insan yerine konarak cezalandırılmamalı farklı bi çözüm bulunmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyleleri için yaşasın cehennem...

Bunlara insan demeyede utanıyorum. Göz göre göre çocukları ölmesine çabalamak yapmadıkları ameliyatlar uygulamadıkları tedaviler üstünden ailelerden ve SGK dan para koparmak nasıl bir vicdansızlık nasıl bir insafsızlıktır.

O telefon görüşmeleri ne öyle bu çocuk ölecek ölmeden ailesinden ameliyat masrafı diye 150 bin TL alalım akşama onu alemde yeriz flan. ( Orada aile bimbir zorlukla çocukları için para arasın bir umut kurtulur diye kendini paralasın bunlarda kafaya bak. Yetmiyor aileden sonra devletide dolandırıyorlar tedavi yapıyoz diye. Belki iyileşecek bebeklerinde ölümüne neden oluyorlar sırf para için. )

İnşAlalh içerde çok güzel alemler yaparlar bunlarada...

• Vay kansızlar vay!

Benim gibi olayın ne olduğunu bilmeyip merak edenler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bebekleri öldürmüşler. Satılmış medya haberini bile yapmadı.

• Nasıl Kendini Tanıyorsun Ama Hemen 12 bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan bebek çetesi" Çökertildi. 

(Sildirmekle Şikayetle Yalandan Bu İşler Olmaz,Siliniyorsa Yukardaki Vatandaşında Silin Msjını)

• Kuklalar alındı, hani kuklacılar. Doktorlar nerede, özel hastane yöneticileri nerede, hadi risk alıp vitesi daha yükselteyim, işin işindeki hukukçular nerede.

Hani bir söz var ya; En yüksek mahkeme AYM suç işlerse onu kim yargılayacak. Bu iş de ona döndü. Bir kaç alt kademe hastane çalışanı ve bir alt tabaka mafya üyesinin kafasını eğip fotoğraf vermekle mi çete çökertilmiş oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.