Şimdi Ara

12. sınıf öğrencilere tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun olan bir öğrenci olarak sunu size kesin olarak söyleyebilirim ki ihtiyacınız olmadığı sürece özel derse gitmenizi hiç tavsiye etmem ben yıl boyunca özel derse gittiğim için çok pişmanım gerçekten ihtiyacınız yoksa sakın gitmeyin dersaneye bile yazılma amacınız denemeler gitmek yerinizi görmek olsun çözemediğiniz soruları çözdürmek için bir mekan onun dışında hiçbir şey işe yaramadığını düşünüyorum tamamen kendi çalışmanıza kalmış

• Hocam bende son sınıfa geçtim TM öğrencisiyim.Bencede çok gereksiz birşey.Seneyede yazıldım mecburen gitmek zorundayım.Bilmiyorum artık.

Edit:Kastettiğim yer dershane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 6 Temmuz 2012; 18:46:49 >
  • saçmalık
  • Cok asiri gereksiz. Ama iste mecburen sorulari sormak icin gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailem tarafından 1 yıl boyunca sürekli olarak zorunlu dersane ve özel derse yollandım ve kendime çalışma zamanı oluşturamadım sayısal öğrencisiydim ve eksiklerim sadece dinlemekle kapanmıyodu sadece hocaya gitmek yeterli değil ki pratik yapmak zorunlu ve inanın sınava son 2 haftada hazırlandım eger çalışmayı kesip umudumu yitirseydim su an çok kötü bir konumda olabilirdim sınavda yaptğım sorulara tamamen 2 haftalık çalışmama borçluyum ki eğer en başından kendim çalışma fırsatım olsaydı çok daha iyi şeyler yapabilirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek tercih veya 3.mezun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.