Şimdi Ara

12000tl CİVARI CİVİC-İBİZA-BRAVA-CLİO-POLO YADA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model seat ibiza veya cordaba1.6 signo mu
    1999 model honda civic 1.4is (abs yok lpgli)
    2000 model clio hb 1.6rxt mi
    2001 model polo 1.4 comfortline(biraz daha pahalı)
    2000 model peguet 206 1.6
    2000 model renault megan coupe 1.6 lpg li
    yada fiat brava

üstteki seçeneklere göre 12000 tl civarı birazda kendimi zorlayarak bu fiyata
    çıkabiliyorum. hangi araç alınabilir, ekonomik olacak sorun çıkarmayaca satarken
    elimde kalmayacak bu şartlara ve fiyat performans dengesine göre hangi aracı almak
    daha mantıklı olur. lütfen marka fanatikliği yapmadan yardımcı olursanız sevinirim.
    cevaplarınızıda ben bunu şu yüzden tercih ederim şunları bu sebebten dolayı istemem
    gibi cevaplar yazarsanız daha çok yardımcı olursunuz. ccevaplarınız bekliyorum

• 2000 model İbizalar hakkında bir bilgim yok,lpg li civic almanızı tercih etmem..aracın son sahibi olursunuz.. 2000 model clio da 10 senede süresini doldurmuştur diye düşünüyorum. pejo 206 triptronik vites sunrooflu bulabilirsiniz..100.000 km yi geçmemiş hor kullanılmamış bir 206 hem kullanılabilir hemde elinizde kalmaz son sahibi olmazsınız..megan coupe ye de girmeyin derim zarar edersiniz.. eski model bravalarda bence artık modası geçti..

benim tavsiyem temiz bir triptronik sunrooflu 206 dır
  • en iyisi açık ara civictir. her bakımdan.

sorunsuzluk, ikinci el gücü, yakıt ekonomisi olarak civic

seatlar elinizde kalır, satarsızın ama her zaman müşterisi çıkmaz, parça konusu, usta konusu muamma
    clio bence en iyi kasa ve donanımlısı, yalnız o motor olunca hırpalanmamış olması çok zor, uzun zaman temizini aradım bulamadım vazgeçtim,
    polo, bence her vw de olduğu gibi parasının arabası değil ve yakıtı 1.6 lardsan az değildir
    meane coupe son sahibi olursunuz, sokakta kaç tane coupe var
    brava içinde aynı yorum geçerli

bir dönemde pug 206 307 bakmıştım, pug un en iyi modeli 206 ondada lanet olsun diyen bayağı bir kesim var

bence listede civic her bakımdan en iyi tercih olur. LPG'linin son sahibi olma konusuda espri galiba
  • ben brava öneririm bunların için de bence tasarımı en güzel araç ayrıca c sınıfı ve konforlu
  • arkadaşlar yardımlarınız teşekür ediyorum
    tamam megan coupe yi eledim zaten iki kapı olmasından dolayıda çok sıcak bakmıyordum. peguetten internette okuduğum
    yorumlar yüzünden korkuyorrum yoksa hdi motorlusu daha yüksek modelli 206 lar bulmak mümkün ama iki kapılı
    onlarda. 4 kapılı olanlarda 2000 modellleri ancak o paralara ve onların motorları XR,XS,X-design vs hakkında hiç bilgim yok
    brava da bana göre diğer araçlara göre daha zor satılabilecek bir araç gibi geliyor. seatlar hakkında pek kötü yorum
    duymamıştım şimdiye kadar, civic güzel araba ama 1.4is motor nasıldır bilgim yok ve seata göre donanımı daha boş.
    polo ya gelince 2001 modelde yeni kasasıyla fiat tipoya benzeyen görüntüsünden uzaklışmıştı yani görünüşü fena
    değil ama onunda donanımı boş ve 1.6 kadar benzin yakar diyorsunuz. 2000 clio bh ler türkiyede üretilmiyodu sanırım
    ve sedanlara göre devir göstergesi vs gibi farklılıkları olduklarını hatırlıyorum ama motorları hakkında bilgim yok
    rxt modelini sadece abs li olduğu yazmıştım. şimdilik seçeneklerden sadece meganı eledim ve civic ide abs olmadığı
    için pek ön planda tutmuyordum civic ide ön plana çektim ve hala yardımlarınızı bekliyorum

• diğer markaları modelleri unut. kesinlikle vw polo
  • Bu arabalar arasından konfor, yol tutuş, 2.eli, yakıt tasarrufu, sorunsuzluğu, çıkma parçası, yedek parçası bakımından en uygunu civictir. 1.4 İ.S motorda 90 Hp vardır. Bu güç bir çok 1.4 den üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 13 Haziran 2010; 13:57:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo, Clio, Auris hangisi sizce?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu araçlardan en donanımlısı Sebat İbiza 1.6 signo veya Seat Cordoba 1.6 signo olacaktır.
    ABS'den çift hava yastığına, dijital klimadan sis farına, yol bilgisayarından 4 cam otomatiğine, elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalardan elektro servo hidrolik direksiyona kadar gayet dolu bir araç zaten diğerlerinden bu konuda açık ara önde.

Yedek parça sıkınıtısı demiş bir arkadaş. VW'nin 1.6 motorudur hala üretimde nasıl parça sıkınıtısı var anlamadım? Diğer tüm aksamları da Polo ile aynı parçalar hiçbir parça sıkınıtısı yok hatta parça bolluğu var. Ayrıca servisine de VW baktığı için servis sıkınıtısı 0-sıfır.

1.6 motor o kasaya fazla fazla yetiyor ve araç güzel kaçıyor. Düşünün şuan 2010 model passatta da var aynı motor. Nereden baksan 500 kg daha hafif bir kasadan bahsediyoruz. Ayrıca bu kasa İbiza ve Cordobadaki 1.6 motor 16valftir.

Benim önerim Seat İbiza (hb) veya Seat Cordoba (sedan) 1.6 Signo olurdu. İhtiyaçlarınıza göre tercih sizin bagajlı ya da bagajsız. Satmak istediğinizde de içlerinden en tutulanı olan Polo'dan 1 hafta geç satın ne olacak boşmoş araca bineceğinize.

Şimdiden hayırlısı olsun...

• pololar hoş. bence bunlardan birini seçmek çok daha akıllıca bir çok yönden. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangona

2000 model İbizalar hakkında bir bilgim yok,lpg li civic almanızı tercih etmem..aracın son sahibi olursunuz.. 2000 model clio da 10 senede süresini doldurmuştur diye düşünüyorum. pejo 206 triptronik vites sunrooflu bulabilirsiniz..100.000 km yi geçmemiş hor kullanılmamış bir 206 hem kullanılabilir hemde elinizde kalmaz son sahibi olmazsınız..megan coupe ye de girmeyin derim zarar edersiniz.. eski model bravalarda bence artık modası geçti..

lpg'li civic'in son sahibi mi olur?
    ardından birde 206'yı övmüş.. yok böyle bir olay
    bu vatandaşın tek kelimesini dahi kaale almayın

ne marka fanatikliği ne başka birşey, honda aracımda yok.
    fakat bunların arasında tercihim civic olurdu. 2. tercih olarakta megane coupe değilde sedanlarıda güzel sorunsuz araçlardır

• polo iyi hoşta iç mekan tam bir odun hiç çekicilik yok o fiyata fabialarıda eklerdim listeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

quote:

2000 model İbizalar hakkında bir bilgim yok,lpg li civic almanızı tercih etmem..aracın son sahibi olursunuz.. 2000 model clio da 10 senede süresini doldurmuştur diye düşünüyorum. pejo 206 triptronik vites sunrooflu bulabilirsiniz..100.000 km yi geçmemiş hor kullanılmamış bir 206 hem kullanılabilir hemde elinizde kalmaz son sahibi olmazsınız..megan coupe ye de girmeyin derim zarar edersiniz.. eski model bravalarda bence artık modası geçti..

fakat bunların arasında tercihim civic olurdu. 2. tercih olarakta megane coupe değilde sedanlarıda güzel sorunsuz araçlardır

Sen bence kendini ilk önce kaale almamalısın çevremdekileri görerek yorum yapıyorum ben senin gibi kalbimden geçen araçlara dayanarak değil.. 1999 civic + lpg li alan bir tanıdığım var lpg ile çok uğraştı tam hatırlamıyorum yok sıralı değilmiymiş vs vs vs... ama aynı modelden alıp ta sonradan kendisi tüp taktıran bir tanıdığım var oda hiç lpg ile sorun yaşamadıı halada yaşamıyor.. demek istediğim lpg yi sen taktır takılı olanı alma ne kadar itimat edicen.. bu 1.si !

ayrıca 12.000 tl civarına tirptronik sunrooflu bir arabadan bahsediyoruz 206 dan.. ilk çıktığı sene reklamda görüp hayranlıkla izlediğin araca şimdi nankörlük etmiyormusun ?? peugeot ne kadar sevmediğim bir markada olsa !!yiğidi öldür hakkını ver '' demişler.. 2000 model o listedeki araçların içine bakın birde 206 ın içine bakın fark orda bile belli oluyor..neyse dostum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..hayırlısı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Ç. -- 14 Haziran 2010; 10:49:53 >

• yardımlarınız için teşekkür ederim , artık bundan sonra polo-civic-seat hangisinin temizini bulursam almaya karar verdim
    hb olmasını istediğim için ibiza yada polo ya biraz daha öncelik veriyorum. bakalım hayırlısı olur inşallah
  • bu tercihler arasında ibizayı tavsiye ederim. ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi temiz bir fabia hepsinden daha genç diri ve güncel olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

quote:

Sen bence kendini ilk önce kaale almamalısın çevremdekileri görerek yorum yapıyorum ben senin gibi kalbimden geçen araçlara dayanarak değil.. 1999 civic + lpg li alan bir tanıdığım var lpg ile çok uğraştı tam hatırlamıyorum yok sıralı değilmiymiş vs vs vs... ama aynı modelden alıp ta sonradan kendisi tüp taktıran bir tanıdığım var oda hiç lpg ile sorun yaşamadıı halada yaşamıyor.. demek istediğim lpg yi sen taktır takılı olanı alma ne kadar itimat edicen.. bu 1.si !

ayrıca 12.000 tl civarına tirptronik sunrooflu bir arabadan bahsediyoruz 206 dan.. ilk çıktığı sene reklamda görüp hayranlıkla izlediğin araca şimdi nankörlük etmiyormusun ?? peugeot ne kadar sevmediğim bir markada olsa !!yiğidi öldür hakkını ver '' demişler.. 2000 model o listedeki araçların içine bakın birde 206 ın içine bakın fark orda bile belli oluyor..neyse dostum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..hayırlısı olsun..

ben alıntı yapınca mı aklınıza dank etti araç düz sistem lpgliymişte, sen taktır takılı olanı bilmem ne ?
    civic'in son sahibi olursun diyorsun göz göre göre hala dansözlük yapıyorsun

başka araç mı kalmamışta 206'yı hayranlıkla izleyeceğim
    206' benim bildiğim kadarıyla elektronik anlamda olsun şanzıman olsun sorunlu bir araç.
    bırak tiptronici falan f1 smg olsa ne yazar çakma bir fransız aracında

• hocam şimdi ben sana o paraya opel corsa öneririm.
    civicler arkadaşın da dediği gibi çok yaşlı ..
    ibiza ve brava yı satmakta zorlanırsın.
    burada bir tek polo kalıyor.
    ama 12000 liraya alacağın polo 98 model civarı olacaktır. o model pololar aşırı rahatsız ve boş ve gereksiz pahalı.
    bir araba pazarına gir hem opel corsaya hem poloya otur. corsadaki rahatlığı farkedeceksin. ayrıca polodan daha donanımlı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.