Şimdi Ara

1200D aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır 1200d , 18 55 kit lens ,çanta , 16 gb sd kart , bide uv filitre aldım , 1100₺ ödedim , Nasıl sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke 100D'yi inceleseydiniz , aralarında çok bir fiyat farkı yok .
  • Hayırlı olsun...
    1200D haydi yine 1.110 TL'ye eh ama 1300D (1.600 TL. Temmuz 2016 itibarı ile) alınacak makina değil bence !..
    Öyle 2016 model, son model, daha iyidir falan filan gibisinden zerre bir gelişim ve iyileştirme içermiyor zaten 1300D. Bu seri 2-3 yıl öncesinin giriş seviyesi m43 aynasızlar ayarında !..

http://fotoptik.blogspot.com/2016/06/canon-1300d-alnr-m-alternatif-olarak.html

Bir de o kocaman şeyleri (gövde+lens) taşıyacaksınız, her ortama götürmek sorun olacak, götürebildiğinizde de çıkartıp kullanmanız sorun olacak. Canon EOS-M10'a baktım da kit lensli olarak Türkiye'de 1.800 TL ! Avrupa'da 1.300 TL, +500 TL. fark nedendir acaba ?
    Canon EOS 100D'de 700D ayarında bir gövdedir. Eğer ille de uygun fiyatlı Canon giriş seviyesi bir makina alınacak ise 1xxxD serisi değil 100D ilk tercih olmalı bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Temmuz 2016; 0:30:28 >

• Kesinlikle katılıyorum hocam . 1***D serisinin bu kadar çok satılma sebebi nedir anlamış değilim . 2-3 yıl öncesindeki m43'lerin bile bir renk karakteri var . Bir önceki modele bir kaç özellik ekleyip salıvermişler piyasaya .

M10 maalesef çok pahalı ülkemizde , 1300 civarında olsa ciddi bir pazar payı alabilirdi aynasız bazında
  • Sakalsız mümin kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. bundan sonra makinanın nasıl olduğundan çok makinayla nasıl iyi fotoğraf çekebilirim diye düşünmenizi tavsiye ederim. çünkü olumsuz cevaplar canınızı sıkabilir. makinadan soğuyabilirsiniz. bol bol fotoğraf çekin ve kendinizi fotoğraf konusunda geliştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 2 Temmuz 2016; 2:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.