Şimdi Ara

130 bine kadar otomatik benzinli kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim için 130 bin Tl ye kadar otomatik vites benzinli araç bakıyorum. Bu aralıkta zaten fazla seçenek yok gibi. Clio corsa polo i20 benim aklıma gelenler ve şimdilik bunlara bakıyoruz. Bu bütçe ile otomatik ve benzin/lpg olmak şartı ile sizlerin tavsiye edebileceği başka fikirleride dikkate almak isterim.

Bizim için önemli olan otomatik vites. Kullanımı rahat ve model yılı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur diye düşünüyoruz. Dediğim 4 araç içinde tavsiyeleriniz önemli.

Bu arada eşimin eski aracı 2010 otomatik poloydu. Polo dan memnundu tekrar polo olsun diyor ama. Hem bu bütçe de polonun daha düşük modelleri gelmesi hem de olası dsg sorunu beni tedirgin ediyor.

Ben corsa>clio-i20>polo gibi bir değerlendirme yaptım ama ilave fikirlere de sonuna kadar açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyat aralığına alınacak astra j kasalar çok sorun çıkarabilir mi bayağı bir araç geliyor

• Ben olsam sadece corsa e kasa ve i20 bakardım, hangisi temiz denk gelirse onu alırdım bu fiyattan. Corsada bayanlar için büyük kolaylık sağlayan city modu var ve şanzımanı da sorunsuz tam otomatik.
  • Teşekkürler hocam aslında corsa ya i20 den daha sıcak bakıyorum.i20 için yorumlara baktığımda bir kısım memnunken bir kısım motor performans yakıt tüketimi malzeme kalitesi için tam aksini söylüyor.

Polo dan memnunduk ancak günümüz fiyatlarında polo için bu meblağı vermek istemiyorum açıkçası

• Suzuki swift bakabilirsiniz hocam.

• Bütçen çok düşük temiz OTOMATİK için maalesef ben yine de 20_2013 Arasi 150-160 bin km civarı 5-6 parcaboysli Auris oneririm

• yiğit_kemal kullanıcısına yanıt
    Hocam Swift ve micra istemiyor güven vermiyor ısınamadım dedi. İçine sinmedikten sonra da ısrar etmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bütçen çok düşük temiz OTOMATİK için maalesef ben yine de 20_2013 Arasi 150-160 bin km civarı 5-6 parcaboysli Auris oneririm
    Auris güzel bir seçenek olsa da bu fiyat aralığında çıkan auris ler korkutuyor

• Peugeot 208 veya Ford Fiesta da bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiesta da listede hocam :)

• polodaki dsg 7 nin rahatlığı ve performansı sonrası bu 4 vitesli otomatikler insanı memnun etmez. genel kalite olarak da polo önde
  • 2008 - 2010 Golf 1.4 TSI olur o paralara.

• Astra H kasa olabilir, C sınıfıdır
  • b0ddah kullanıcısına yanıt
    O fiyata astra j otomatik varsa hemen alın ama temizlerini o fiyata vermezler
  • Corsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.