Şimdi Ara

1350 bütçe ile hangi araç alınmalı? (Dizel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan ve artık küçük gelen Mini Cooper Dizel aracımı yenilemek istiyorum. Araçtan çok memnunum aslında ama artık konforsuz gelmeye başladı.

Şuan elimde benzinli, elektrikli araçlarım var fakat iş amaçlı şehirdışı seyahatlerimde kullanmak üzere bir dizel arayışım var. Aynı şekilde günlük de kullanacağız, iş yerine git gel 120-130 km yapıyor yaklaşık. Genelde bu rota için elektrikliyi kullanıyorum ama bazen başka araca da ihtiyaç oluyor.

Kısacası sedan veya SUV, model yılı çok fark etmeyen bir dizel araç arıyorum. Temel isteğim binilebilir bir araç olması, yıllık 30.000 km kullanırım yaklaşık olarak. Premium markalara bakabiliriz. Benim aklıma gelen araçlar ise şu şekilde;

2020 Superb 1.6 tdi

2019-2020 Audi A3 Sedan 1.6 tdi (Yaklaşık 2 yıla yakın kullandım 2014 model olanını)

• öncelikle Audı a3 zaten küçük segment. ama iyi araba. Superb ise gayet geniş konforlu bi araba. uzun kısa farketmez her yola gelir. Suv olacaksa WV Tiguan. 2016 sonrası TDI bakabilirsiniz. Ancak önce elinizdeki aracı satmaya bakın. Çünkü satışa çıktığınızda tek arayan kendinde cooper aracı olup kıyaslama yapanlar olacak.

• mdindas kullanıcısına yanıt

A3'e daha önce bindiğim için biraz daha uzak duruyorum. Genel anlamda çok başarılı araç bence ama. Tiguan hiç düşünmemiştim ona bakabilirim.

Yakında satılır gibi geliyor benim araç, arayan soran çoğaldı.

• Kesinlikle superb 1.6 tdi. mümkünse prestige paket ve cam tavanlı alırsanız daha çok memnun kalırsınız.

• 2016-2017 civarı C 200D de güzel seçenek aslında ama az kmli yakalamak zor gibi.

• Ford Focus 4 düşünülebilir. 1.5 TDCI motor çok sorunsuz, ustalardan bilgi alabilirsiniz. SW kasalar Focus 3 bağımsız süspansiyonuna sahip. Active X donanım çok dolu ve standart Focus'a göre daha yüksek. Yarı SUV havası var.

• mdindas kullanıcısına yanıt

Tiguan 1.6 tdi maalesef sadece manuel vites mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2020 model BMW 2.16d de alınabilir duruyor bu fiyatlarda.

• Hyundai Tucson önerebilirim. Dizeli sorunsuz verimli bir araç. Bu bütçe ile 2020 full paket bulunabilir.

• Şehir dışına çıkılacaksa adres D segment olmalı konfor olsun yüksek süratte stabilite olsun çok farkettiriyor,
    Insignia GS ile Adana Ankara yapmıştım gerçekten de yolculuk keyife dönüşüyor
    A3 1 serisi gibi arabalar logoları hariç premium falan değil
    C200d başınıza beladan başka birşey açmaz
    Superb e alternatif premium düşünüyorsanız A4 alınabilir

• en1gma kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, C200D için sorunlu tarzı yorumları çok duydum yakın zamanda.

A4 aslında makyajlıları çok güzel ama para bu kadar değerliyken hiç alasım yok  

• Kafanız rahat olacak şekilde Premium araba düşünüyorsanız S60 2.0D Ler tam otomatik,2018 civarı bütçeye uygun araclar var. 2.0d motor da sağlamlığı ile dillere destan bir ünite

Yoksa da yazdığım gibi Superb ve Insignia gibi seçenekler mevcut

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Focus active x donanimda carpisma onleme, kör nokta, serit takip gibi guvenlik donanimlari var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala bakınıyorum, kendi aracım satılmadığı için karar vermiş değilim

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Ford Focus 4 kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye edebilirim. Titanyum paket benimkisi 8 ileri otomatik. Sürüşü falan da çok konforlu ve geniş bir araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.