Bildirim
14.1 mi? 15.4 mü?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hafif olması -
14.1 olan 2.4 15.4 olan 2.77 kg
ama ben hafiflikte falan degilim...
14.1 için artı ve eksiler arıyorum
hafif olması evet bir artı...
yada soyle sorayım 14.1 ekranda neleri yapmak isteyipte yapamam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeScOnT -- 15 Aralık 2006; 23:34:16 > -
küçük az yer kaplaması
grafik işleri için genelde büyük ekran alınır.aslında birazda tercih meselesi. -
peki 15.4 ile 14.1 arasında ole alan bakımından cok fazla fark varmıdır? -
14 ler daha kibar biraz kulanınca 15'4 lerin ne kadar buyuk olduğunu 14 kullandıktan sonra anladım -
arkadasım o konuda bir karar vermeden önce mkinayı ne amaçla kullanacagını belirle, eger benım makinam masa uzrınde duracak genelde ve oyun da oynayacagım dersen ozaman 15.4" ama yok benim mobilitem yuksek sureklı makınayı yanımda tasıyorum ayrıca oyun felanda oynamam dersen 14" hatta dahada küçüğü. tamam buyuk ekran guzel bırşey ama şunu unutmaki
büyük ekran=daha kısa pil ömrü+daha fazla ağırlık
küçük ekran=daha uzun pil ömrü+daha az ağırlık
ve bir nokta daha 370 gr deyıp geçme taşıdığın mesafe uzadıkça o 370 gıram 370 kilo gibi oluyo -
17',15.4',13.3' ve en son 14.1' makına kullanıyorum
17' gercekten cok buyuk ve kaba bilgisayarla bir işim oldugunda gercekten yanımda tasımaya gocunuyordum..
13.3' ıse bana baya ufak geldı yazı boyutları pencerelerın sıgmaması tamam cok hafıf tı ama ısınamadım bir türlü..
15.4' zaten su an pıyasada en fazla bulunan ekran boyutu ve bunun ustunde yorum yapmak abest olur
14.1' ıse bence en ıdeal (benım kendı fıkrım) 15.4 ıle yapabıldıgın herseyı yapabılıyorsun (oyle aman aman film merakın yoksa) yazı boyutları ve pencerelerın sıgma durumu 15.4 ınc ıle aynı hıc bır fark yok 15.4 den 14.1 e gecınce hıc bır garipseme hissetmedim gereksız yer kaplamıyor hem kucuk hemde 15.4 den bır farkı yok..
ama genelde 14.1 makinaları bulmak daha zor bulunsa bıle dıger ekranlarda oldugu gıbı konfıgurasyonları cok seceneklı degıl.. -
bende 14.1 ciyim evde 15 ve 15.4 var ama bence 14.1 agırlık ve ekran olarak ideal -
Eğer dizüstü bilgisayarı çok fazla taşımayacaksan, büyük ekran alman daha iyi.sonuçta büyük ekran daha fazla ergonomi sağlıyor görüşündeyim.ben evde 17 inç dizüstü kullanıyorum.çok fazla taşımayacağımı bildiğim için özelikle büyük ekranlı aldım. -
tesekkurler arkadaslar...
sanıyorum 15.4 alacagım... -
çok fazla gezeceksen 15.4 le omzunu mahvedersin söyliyim .ben yazın bnm a6jc yle bol bol gezdim.iki omzumun ağrısından akşamları berbat bi halde yatıodum ewde
.sonra acer in 14.1 lik cel. bi makinası war 2423 tü galiba onu biraz kullanma fırsatı buldum ve bunu aldığıma resmen pişman oldum.kısacası gezmeyeceksen veya çok az gezeceksen 15.4 ideal ama bnm gibi notebook la uzun yol yapacaksan baştan söyliyim hiç alma omzuna yazık
-
şu gün olsa yine 14.1 alırım film falan izleniyor ayrıca tv ye de baglıyorsun cok sık tasıyorum atıyorum sırt çantama gayet haff tabi çok taşımıcaksan 15.4 te iyidir -
Tabiiki 15.4 .. widescreen dvd keyfin var. hem buyuk ekran .. 2.8 kg omuzuna zarar vermez askerde ne yapacaksın 10 kg luk m5 leri veriolar km lerce kosuyosun ;) -
o hiçte öyle değil.15.4 yıllarca kullandım.yeni 14.1 e geçiş yaptım.Filmde rahat seyrediliyor,oyunda oynanıyor.Ekran olarak hiçbir fark yok.zaten wide screeen 15.4 e has bir özellik değilki 14.1 dede var 13tede var.O aradaki dört yüz gram farkın ne kadar önemli olduğunu kullanınca anlıyorsun.!4.1 imi hiçbir 15.4 e değişmem. -
bende 14,1 leri daha cok begeniyorum. kucuk tam kucagina alip kullanmalik:)
peki ne yaptin hangisi aldin? -
Bende 14.1 taraftarıyım ama pek konfrigasyon yok malesef.. Acer 2423 alıcaz bi arkadaşa, böylelikle test etme, görme şansım olcak ama ürünü hiçbiyerde bulamıorm deliricem.. -
novada var sanirim dun bakmistim. ama mail order da nasil guvenilir mi degil mi bilmiyorum internetten alacaksan eger. 1,020ytl idi fiyati. -
Bende 14.1 IBM Thinkpad T43 var. Cok seviyorum cokta hafif(2.1kg). Ekran cozunurlugu desktop bilgisayarimdan daha iyi :)
Filmde seyrediliyor, oyunda oynaniyor vs.vs. -
bence 14 şnc olanından al
Benzer içerikler
- msi klavye rengi değiştirme
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- casper bios güncelleme
- hp laptop klavye çalışmıyor
- monster bios tuşu
- m2 vs m3
- yazılım için laptop
- tcl book x12 go
- firmware nedir
- en iyi laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X