merhaba 14-19 bin arası bir araç almayı düşünüyorum.sizlerden tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum. şimdi aracın az yakması gerekiyor ama dizel olması gerekmiyor çünki lpg taktırmayı düşünüyorum.lpg ile uyumlu bir araç tabiki.sedanda olabilir hb de ama 4 -5 kapı olmalı. seçenekler arasında:
1.Peugeot 307 2.Honda jazz 3.Toyota corolla Hb 4.Honda civic sedan 02-+ 5.Ford Focus Hb.99+ 6.Chevrolet Lacetti 7.Opel astra hb yeni kasa ..aklımdaki araçlar bunlar seçim yapması zor farklı sınıflardan farklı araçlar.ama hepside bana hitap edebilir. yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.lütfen araç hakkında bilgi sahibi deilseniz bol keseden atmayınız.Örnk: 307 kullanmayan birinin bu araca sorunlu demesi :) birde şu geldi aklıma sıfır hyundai getzler 20 bin liraya alınabiliyor :d
c sınıfı al lpg taktır. corolla ve honda güzeldir ama hondalarda lpg verimli çalışmıyor lpg li honda da yok gibi
sana daha faydalı olması açısından ;
araç tercih kıyaslamanın ilk sayfasında bile bahsettiğin aralıklara yakın araç arayan arkadaşların açtığı 4-5 konu var.
onları bir incelemeni öneririm.
hayırlı günler.
simdi sedan derseniz civic iyi bir tercih olacaktir. hb olarak baktigimizda ise jazz almaktansa corolla hb veya focus hb iyi bir tercihtir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme