Şimdi Ara

144 hz monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.144 hz bir monitör almaya karar verdim.1000 lira bütcem var.Maks 1200 olur.Genellikle dota oynamak için fakat h1z1 yeni fps oyunlar vs de oynuyorum.

http://www.hepsiburada.com/asus-vg248qe-24-1ms-dvi-hdmi-display-full-hd-led-monitor-pm-bd303205

http://www.hepsiburada.com/benq-xl2411z-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor-pm-bd802137

baktığım kadarıyla bu ikisi önerilmiş.Ama birini öneren diğerini gömmüş.Ben de kararsız kaldım.Sizin düşünceniz nedir?Bir de internette daha önce de aldım sorun çıkmadı ama ölü pikselden vs korkuyorum bunun çözümü var mı

• AOC 2460PF modeli ikinci elden 850 tl sıfır bulabiliyorsun f-p ürünü, benimde almayı düşündüğüm modellerden biri, satan arkadaşlar ayrıca ölü piksel veya çalışmama sorununa karşı değişim yapacaklarını söylemişler. ikinci el monitör ilanlarından bakabilirsin

onun dışında internetden alırsan ölü piksel veya başka problemlerde 14 günlük mesafeli satış sözleşmesi gereği iade hakkını kullanırsın satıcı paşa paşa iade almak zorunda yasal hakkın çünkü
  • Ben de üstteki arkadaşın yazdığı AOC 2460PF modelini tavsiye ederim. Amazondan yaklaşık 900tl civarında alabiliyorsun. 144hz yanı sıra freesync de artısı.
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Cok incelemedim ama mantikli duruyor.Amazondan alirsam gelene kadar bu monitor saglam kalir mi?Klavye mouse vs almistim ama monitor cok daha hassas bi sey alinir mi amazondan bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolun oneriniz icin.Dediginiz fiyatlara nerde bulabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.