Şimdi Ara

14inç jant yerine 15 inç jant takılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar fiat albea aracımın orjinal jant 14 inç fakat daha güzel görünmesi açışından 15 inç jant takılır mı bunun avantajları ve dez avantajları nelerdir? Tabi jantla beraber lastikte alınacak yada 15 inc janta 14 lastik takılır mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

14 Jant ile 15 Jant Arasındaki Farklar ve 14 Jant Yerine 15 Jant Takma Olanakları

14 jant ve 15 jant arasındaki temel farklar, boyutları ve performanslarıdır. 15 jantlar, çap olarak daha büyüktür ve bu da daha geniş lastiklerin takılmasına olanak tanır. Geniş lastikler, daha fazla yol tutuşu ve daha konforlu bir sürüş sağlar.

14 janttan 15 janta geçmek isteyenler, bazı hususları dikkate almalıdır. Birincisi, aracınızın tekerlek davlumbazlarının daha geniş lastikleri kaldıracak kadar büyük olduğundan emin olmalısınız. İkincisi, daha büyük jantlar ve lastikler, aracınızın yakıt verimliliğini ve hızlanmasını olumsuz etkileyebilir.

Genel olarak, 15 jantlar daha iyi yol tutuşu ve konfor sağlar, ancak yakıt verimliliğinde ve hızlanmada bir miktar düşüşe neden olabilirler. Aracınız için en iyi jant boyutunu belirlemek için kullanım amacınızı, sürüş alışkanlıklarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

14 jantlı bir arabaya 15 jant takmak mümkündür, ancak bunun için tekerlek davlumbazlarının yeterli büyüklükte olması gerekir. Aksi takdirde, lastikler tekerlek davlumbazlarına sürtebilir ve aracınıza zarar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 15 jant takabilirsiniz ama 15 janta 14 lastik takamazsiniz. Yeni lastikler de almaniz lazim.

Su anki jantiniz alasim mi sac mi?

Hayirli gunler
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Alaşım hocam
  • Soru şöyle olmalıydı 14 den 15 e geçersek kaç yanak kaç taban lastik takmalıyım diye..
    bende palio var 14 den 15 geçtim orjinal honda jantı taktım 14 de 185.65.14 dü jant lastik- 15 de ise 195.50.15 jant büyüdüğü sırada lastik yanağı da fazla büyüyemiyor yoksa sürtme yapar. Özetlersek konfor gidiyor. Amortisörler taş gibi lakluk yapıyor. Kısaca 14 e geri dönmeyi düşünüyorum.
    Ve yakışanda o benim düşüncem öyle yeni yazlık lastik de alıcam 185.65.14 devamm..
    konfor mu görünüş mü !?
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    185 65 14 ün dengi 195 55 15 tir. Çap değişmez. Sürtmemesi gerekirdi.
  • 195.60.15 yapamıyoruz mesela ailecek binildiği sırada davlumbaza değiyor. 60 değilde 65 falan olsa lastik konfor kazandırır. Ama limiti var onu demek istiyorum 14 de 70 yanak bile oluyor
  • Muayeneden kalın deneme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Soru şöyle olmalıydı 14 den 15 e geçersek kaç yanak kaç taban lastik takmalıyım diye..
    bende palio var 14 den 15 geçtim orjinal honda jantı taktım 14 de 185.65.14 dü jant lastik- 15 de ise 195.50.15 jant büyüdüğü sırada lastik yanağı da fazla büyüyemiyor yoksa sürtme yapar. Özetlersek konfor gidiyor. Amortisörler taş gibi lakluk yapıyor. Kısaca 14 e geri dönmeyi düşünüyorum.
    Ve yakışanda o benim düşüncem öyle yeni yazlık lastik de alıcam 185.65.14 devamm..
    konfor mu görünüş mü !?
    Çok guzel anlatmışsınız hocam konfor tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus585858 -- 31 Mart 2019; 11:46:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.