Şimdi Ara

15.000 deki arabamamı satmayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2016 son ayında polo 1.4 dizel otomatik bir araba aldım.Fakat 3 gün önce kaza yaptım yetkili servise çektirdim.Bana göre arabada çok büyük masraf olmamasına rağmen daha doğrusu servisin dediği kadar olmamasına rağmen kabul ettim.5 ile 10 milyar arasında bir masrafı olur dedi.Ben de sıfır almamın nedeni arabamda en ufak bile hasar olmamasını istiyordum ama kısmet değilmiş.Yani servis yerine dışarıdan yaptırsam 3 ya da 4 milyara bitirirdim.Şu an şunu düşünüyorum araba servisten çıkar çıkmaz satmayı ardından tekrar sıfır araba almayı düşünüyoru.Arabamın fiyatını da 72.000 koymayı düşünüyorum.Arabadaki hasara gelince reflüje çıktım alt aksanlar darbe aldı motorda sıkıntı yok.Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.Sahibindene ya da herhangi bir yere koymadım biraz daha fiyat araştırması yapıp koymayı düşünüyorum.Normalde kazasız bir polo 2016 dizel otomatik şu an kaç para 72000 az mı diyorum çok mu ? Ya da satmakla yanlış mı yaparım ?

• Bence adam gibi cevap verebelirsin ya da hiç cevap verme zaten burada fazla mı az mı diye soru sordum farkındaysan akşam akşam insanın canını sıkıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timur1818

Bence adam gibi cevap verebelirsin ya da hiç cevap verme zaten burada fazla mı az mı diye soru sordum farkındaysan akşam akşam insanın canını sıkıyorsun.

öncelikle geçmiş olsun fakat bu gibi takıntılarınızdan kurtulmanız lazım, üç beş bin lira hasar var demişsiniz tahminim tampon, farlar falan o kadar tutar yani o kadarcık şey için 15 bin km'deki arabayı harcamaya değer mi? görende arabayı pert sanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Bence adam gibi cevap verebelirsin ya da hiç cevap verme zaten burada fazla mı az mı diye soru sordum farkındaysan akşam akşam insanın canını sıkıyorsun.

öncelikle geçmiş olsun fakat bu gibi takıntılarınızdan kurtulmanız lazım, üç beş bin lira hasar var demişsiniz tahminim tampon, farlar falan o kadar tutar yani o kadarcık şey için 15 bin km'deki arabayı harcamaya değer mi? görende arabayı pert sanır.

Cİhat kardeş bilemiyorum işte fikir alıyorum araba işlerinden çok iyi anlamıyorum
  • O fiata kazasızlar var gibi paketinizi bilniyorum ama 10 bin hasar kaydı olacak 65 verin acele satmak istiyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72 çok zor hocam hatta imkansız

• quote:

Az mı çok mu diye forumda soruyorsun da biz arabayı mı gördük? Piyasasını mı tutuyoruz? Burası otomobil genel her marka model kullanıcısı var.. cevaplar da bu nedenle direk nokta atışı opmaz.. konu dağılabilir. Bu noktada en iyisi marka model bolumune gidip oradaki polo sahiplerine sormaktır. Atarlanmak size birşey kazandırmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satma bin, yepyeni araba,

Hem ilerde orası burası çizilcek o zaman üzülmezsin zaten hatasız değildi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Satma bin, yepyeni araba,

Hem ilerde orası burası çizilcek o zaman üzülmezsin zaten hatasız değildi diye

İyi niyetin için teşekkürler.Peki sen aynı bu şekilde olsan kaç sene sonra satmayı düşünürdün ?
  • Patlayana kadar kullanırdım diyecek

O fiyat çok ta kullanın bi süre daha sene başında 2018 alırsınız

• Araba eski haline dönemeyecek kadar ağır hasar aldıysa o zaman satmayı düşünebilirdiniz (zaten o zaman perte çıkardı) ama bu seviyede bi hasar için araba satmaya değmez.

Alacağınız arabaya da bayiden çıktıktan hemen sonra gelip birisi vurabilir.Bunun garantisi yok.O yüzden arabanızı yetkili serviste yaptırıp gönül rahatlığıyla binmeye devam edin.

• Eğer polo yetiyorsa en az 5 sene binerdim, arabada büyük bi hasar yok,

sıfırını alsan ertesi gün çarpmayacağının garantisi yok.

Fazla takılmamak gerek.

Aracım 2015 model dizel 55.00 km.de. Hesapta olmayan şeyler çıkıp satmak zorunda kalmazsam 200.000 e yaklaşana kadar binmeyi düşünüyorum.

• Poloya 72.000 veren artık atlasın çatıdan.Başka çare yok.Psikolog kurtarmaz onu.
  • Yeni alacağınız arabada da olmayacağının garantisi yok. Allah korusun. Yaptırın binin. Anlıyorum sizi şimdi her bindiginizde aklınıza gelecek. Araba sağa çekse, kazadan sonra mı oldu diye hep içinize bir kurt düşecek ama piyasa berbat. Eldeki ile yetinin bence

• Allah kimseye kaza bela göstertmesin, olan olmuş bir kere canınız sağ olsun. Ben de şu dolu olaylarına şahit olmadan önce araçta çizik vs can sıkan biriydim ama bu devir de sıfır bir araç almanın hata olacağını düşünmeye başladım.Sanırım aracın tamirini yaptırıp, orasına burasına bir şey olacak korkusu olmadan tabiri caizse eşek gibi acımadan kullanırdım. Şasi eğilip bükülme dikçe parçalar değişir huzur için de binilir.
  • Yaptir bin. 10 bin bile hasar kaydi olsa cok onemli degil. Ama piyasaya simdi cikarsan pert muamelesi gorur aracin.

Ote yandan 2-3 sene daha binsen 50 bindeki arac icin onemsenmez o hasar.

Fiyat mevzusunu da malum siteden bak. Ben olsam polonun sifirina da verilmez 70 bin ama piyasa bir tuhaf.

• 72 az 90dan aşağı gitmez

• Bu şekilde araba satmak demek, al kardeşim ben binemedim sen bin kardeş demektir, alan adamı sevindirirsin yazıktır daha yaşını doldulmamış aracı satmak. Ben de geçen yıl 5 yaşında Corsa 1.2 almıştım aynı sizin gibi sol alttan darbeli çamurluk ve tampon değiştirilmiş 5-6 bin kayıtlı piyasasının 2-bin altına almıştım ha ne oldu daha alalı 1 ay olmadı hanım sağdan iki kapıyı boydan boya elden geçirdi canı sağolsun ne diyelim, oluyor böyle şeyler, kafaya takmayın.
  • Bin arabana bak keyfine. Alacağın arabada bunları yaşamayacağının ne garantisi var? İstanbul gibi şehirlerde arabanı bir yere park ederken sana vurup kaçan çok tipler var. Bende tam tersi kazalı (Büyük olmayan) olan araç bakıyorum. Çünkü hem uyguna alıyorum ve bir şey olduğunda çok fazla takılmıyorum.
  • Düşünce tarzınız gerçekten çok ilgincmis :) neyse öncelikle geçmiş olsun ama arabada kaza var diye satılmaz harcanan paraya yazık. Ben olsam arabamı seviyorsam devam ederdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.