Şimdi Ara

15.08 Sınav sonuçları Açıklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce 17 si demiştim ancak sözümü yutuyorum.

Bursada bilirsiniz yeşilırmak (artık fem oldu) var, akşam aradılar yarın sonuçlar belli olucak ve kayıtlarımız başlayacak düşünmek ister misiniz ? dedi kadın.

Daha sonra burdaki maltepe ve körfezde okuyan arkadaşlarada aynıları denmiş.

Yarın büyük gün. Hadi hayırlısı :)

• O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.
  • ZAAAAAAAAAAAAAAA
  • 17'sinden önce açıklanacağını hiç sanmıyorum. Ancak ÖSYM olur da bir sürpriz yaparsa bilemem fakat o da imkansız gözüküyor...
  • yav he he.
    ilk anadolu ajansı ve trtye haber verir ösym.inanmıyorum artık cumadan başka güne
  • hadi hayırlısı
  • Beni de aradılar körfezden şimdi, yarın açıklanacak diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.

Forum hayvanat bahçesine döndü aga :)

Geyik var
    At var
    Ayı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grevdeyik.basgan -- 14 Ağustos 2012; 23:57:24 >

• Biz de bunu yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

Biz de bunu yedik

hocam zorla inan diyen yok size:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grevdeyik.basgan

quote:

O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.

Geyik var
    At var
    Ayı var

+1

• Bu saatte mi arıyor bu adamlar ? Saat gece yarısını geçmiş yarın sonuçlar açıklanacak diye haber veriyorlar , meslek sevdasına bak sen. Geçiniz...
  • hayırlısı be gülüm
  • quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

• heh benide beni ösymden aradılar napıyon ne ediyon nasılsın iyimisin felan dediler eyv iyiyim açıklayın artık dedim tamam panik yapmayın açıklıcaz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacan35

Bu saatte mi arıyor bu adamlar ? Saat gece yarısını geçmiş yarın sonuçlar açıklanacak diye haber veriyorlar , meslek sevdasına bak sen. Geçiniz...

kardeş sen batmanda okudunmu.senin isminde bir arkadaşım vardı merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

15.08 Sınav sonuçları Açıklanıyor

• öğrencisiyle bu kadar ilgili dershane görmedim yerleştirmeden bir gün önce arayıp yeniden kayıt olmayı düşünür müsün diyo. Üstelik mezun kayıtları yerleştirmeden sonra başlamaz öğrenci ne zaman isterse o zaman başlar.
    Ama açıklanırsa mutlu olurum umarim haklı çıkarsınız

• essahmı bu konunun şakasını yapmayın bari.gerçekten varmı böyle bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qualif

heh benide beni ösymden aradılar napıyon ne ediyon nasılsın iyimisin felan dediler eyv iyiyim açıklayın artık dedim tamam panik yapmayın açıklıcaz dediler

İlahi güldürdün aksam aksam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.