Şimdi Ara

15.08 Sınav sonuçları Açıklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce 17 si demiştim ancak sözümü yutuyorum.

Bursada bilirsiniz yeşilırmak (artık fem oldu) var, akşam aradılar yarın sonuçlar belli olucak ve kayıtlarımız başlayacak düşünmek ister misiniz ? dedi kadın.

Daha sonra burdaki maltepe ve körfezde okuyan arkadaşlarada aynıları denmiş.

Yarın büyük gün. Hadi hayırlısı :)

• O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.
  • ZAAAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.
    17'sinden önce açıklanacağını hiç sanmıyorum. Ancak ÖSYM olur da bir sürpriz yaparsa bilemem fakat o da imkansız gözüküyor...
  • quote:

O kadın reklam yapıyor milleti heyecanlandırmak için. Bizde bu işin içindeyiz. Bunlar taktik işte. Ösym'den tanıdığım var. 17'si diye duyum almış.
    yav he he.
    ilk anadolu ajansı ve trtye haber verir ösym.inanmıyorum artık cumadan başka güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

yav he he.
    ilk anadolu ajansı ve trtye haber verir ösym.inanmıyorum artık cumadan başka güne

Alıntıları Göster
    hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

yav he he.

Alıntıları Göster
    Beni de aradılar körfezden şimdi, yarın açıklanacak diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Forum hayvanat bahçesine döndü aga :)

Geyik var
    At var
    Ayı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grevdeyik.basgan -- 14 Ağustos 2012; 23:57:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grevdeyik.basgan

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

Alıntıları Göster
    Biz de bunu yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

Biz de bunu yedik

hocam zorla inan diyen yok size:)
  • quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: helder282

quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

+1

Alıntıları Göster
    Bu saatte mi arıyor bu adamlar ? Saat gece yarısını geçmiş yarın sonuçlar açıklanacak diye haber veriyorlar , meslek sevdasına bak sen. Geçiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: trollyeah

Bu mesaj silindi.
    hayırlısı be gülüm
  • quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

• quote:

Orijinalden alıntı: trollyeah

Bu mesaj silindi.
    heh benide beni ösymden aradılar napıyon ne ediyon nasılsın iyimisin felan dediler eyv iyiyim açıklayın artık dedim tamam panik yapmayın açıklıcaz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacan35

Bu saatte mi arıyor bu adamlar ? Saat gece yarısını geçmiş yarın sonuçlar açıklanacak diye haber veriyorlar , meslek sevdasına bak sen. Geçiniz...

kardeş sen batmanda okudunmu.senin isminde bir arkadaşım vardı merak ettim.
  • quote:

quote:

Geyik var
    At var
    Ayı var

15.08 Sınav sonuçları Açıklanıyor

• öğrencisiyle bu kadar ilgili dershane görmedim yerleştirmeden bir gün önce arayıp yeniden kayıt olmayı düşünür müsün diyo. Üstelik mezun kayıtları yerleştirmeden sonra başlamaz öğrenci ne zaman isterse o zaman başlar.
    Ama açıklanırsa mutlu olurum umarim haklı çıkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuideDr019

öğrencisiyle bu kadar ilgili dershane görmedim yerleştirmeden bir gün önce arayıp yeniden kayıt olmayı düşünür müsün diyo. Üstelik mezun kayıtları yerleştirmeden sonra başlamaz öğrenci ne zaman isterse o zaman başlar.
    Ama açıklanırsa mutlu olurum umarim haklı çıkarsınız
    essahmı bu konunun şakasını yapmayın bari.gerçekten varmı böyle bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: qualif

heh benide beni ösymden aradılar napıyon ne ediyon nasılsın iyimisin felan dediler eyv iyiyim açıklayın artık dedim tamam panik yapmayın açıklıcaz dediler

İlahi güldürdün aksam aksam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.