Şimdi Ara

15 Bin TL Nasıl değerlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, elde mevcut 15 bin para var. bunu nasıl en az 3e-4e katlayabilirim? amacım kolay yoldan para kazanmak değil, zor yoldan da olur hatta daha güzel olur. amacım bu parayı en kısa zamanda (2 ayda 3 ayda) 50 bin gibi tutarlara çıkarmak.

hiçbir şekilde iddia kupon oynamıyorum, kumara bulaşmak istemem o yüzden önermeyiniz.

şuan hali hazırda ticaret yapıyorum ama ayda max. 3-4 ürün satabiliyorum ve max kârım 1000 TL'ye anca ulaşıyor. taş çatlasın 2000 TL. asgari ücretle çalışıyorum aynı zamanda fakat bu aralar işler kesat, her an işsiz kalabilirim.

aslında aklımda eski klişe şeyler var, örneğin borsaya girmek yada coinlere para basmak ama bana güven vermiyor, kazanabilirmiyim bilmiyorum. millet maymun fotosu alıp satıp para kazanmış zamanında.

çinden ucuza ürün getirtip buradan satmak ne kadar mantıklı günümüzde? vergi vs. eklendi birde.

youtube gibi sosyal medyadan nasıl para kazanabilirim?

eskiden oyunlar için grafik modu tasarlardım ve çok indirilirdi ama artık onlarla da ilgilenmiyorum.

yazılım öğrenmek, ilerde işime yarar mı? PC'den iyi anlarım ama yazılımdan anlamam.

Başka gerçekci tavsiyelere açığım arkadaşlar. en azından şu parayı katlasam yeterli, ilerde gene düşünürüm başka şeyler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

15 Bin TL Nasıl Değerlendirilir?

15 bin TL'niz varsa, onu çeşitli şekillerde değerlendirebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize ve risk toleransınıza bağlı olarak seçenekleriniz şunları içerir:

• Vadeli Mevduat: Paranızı bir bankada vadeli mevduata yatırarak faiz kazanabilirsiniz. Vade süresine ve tutara bağlı olarak faiz oranları değişebilir.

• Tahviller: Tahviller, şirketlerin veya devletlerin borçlanmak için çıkardığı borç senetleridir. Tahviller genellikle vadeli mevduatlardan daha yüksek getiri sağlarken, riskleri daha yüksek olabilir.

• Hisseler: Hisseler, şirketlerin sahiplik paylarıdır. Hisse senetleri potansiyel olarak yüksek getiri sağlayabilir, ancak riskleri de yüksektir.

• Gayrimenkul: Gayrimenkul, yatırım için popüler bir seçenektir. Emlak piyasası dalgalanmalarına tabi olsa da, uzun vadede değer kazanma potansiyeli yüksektir.

• Altın: Altın, yüzyıllardır güvenli bir liman yatırımı olarak kabul edilmektedir. Piyasalar gerilediğinde altın genellikle değer kazanır.

Hangi yatırım seçeneğinin sizin için en uygun olduğuna karar vermeden önce aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Yatırım Hedefleriniz: Paranızı ne kadar süreyle yatırmayı planlıyorsunuz ve ne gibi getiriler bekliyorsunuz?
    • Risk Toleransınız: Yatırımların değer kaybedebileceği riskini ne kadar kaldırabilirsiniz?
    • Zaman Çerçevesi: Paranıza ne kadar süreyle erişmeniz gerekecek?

15 bin TL'yi {1 ayda 50 bin tl nasıl kazanılır} hedefine ulaşmak için kullanmak istiyorsanız, yüksek riskli yatırımlar yapmanız gerekeceğini unutmamalısınız. Bu tür yatırımlar önemli kayıplara yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hisse al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Basit bir yöntemi var

• 15Bin'i 3-4 ayda 50Bin yapmak,

hızlı yoldan para kazanmak zaten.

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Neymiş o basit yöntem ?

• Kuveyt Türk kar zarar hesabına yatır her ay ortalama 500 TL kar alırsın zamanla paran değerlenir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana para lazım

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Yatırım mı yapıyon

• hali hazırda ticaret yapıyorsan. işi büyütmek için harca işte o parayı.

ne sattığını,nereden sattığını,kaça alıp kaça sattığını söyle ben sana nerede hata yaptığını söylerim.

para ticarettedir başka yerlerde aramayın boş yere.

sen yine bir youtube kanalı aç ama amaç youtube reklamlarından para kazanmak olmasın youtub u araç olarak kullanıp sattığın ürünlerin reklamını yapacaksın youtube üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 25 Şubat 2023; 10:4:44 >
  • Araba jantı al 2-3 ay sonra sat

• elektronik herhangi bir ürün alabilirsin. ne olduğu hiç önemli değil. airfryer aldım 6 ay taksiti bitmeden 2 katına çıktı. kahve makinesi aldım taksiti bitmeden 1.8 katına çıktı. en kötü yüzde 10-15 altına gider diye düşünüyorum kutu açmasan.

• şututgart..

• termomuk kullanıcısına yanıt

herhangi bir ürün alıp satmakla bu iş olmaz.

ticaret yapmak isteyen kendisine bir tema,hobi dalı veya sanat dalı seçip o alana yönelik ürünler satmalı sadece.

mesela bisiklet

bisiklete dair ne varsa alıp satacaksın bu konu üzerinde uzmanlaşacaksın.

mesela temamız ressamlık olsun

ressamlığa dair ne varsa alıp satacaksın,boya,fırça tablo v.s artık ne varsa

• Ne altın ne kripto ne dolar ! Mal al tuvalet kağıdı olur, telefon olur.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda çalışıyormuş zaten. Bunu meslek olarak yapmıyor ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yaptığı ticareti geliştirirse başkasının emri altında çalışmanın bir luzumu kalmaz.

başkası için harcadığın emek ve zamanı kendi işin için harcasan zaten 1 asgari ücret parası değil 3-5 ve öyle bir zaman gelir ki ayda 10 asgari ücret parası kazanırsın ticaretten.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız. üstüne düşülürse bu mümkün.

Baykalemyoutube
    Para kazanmak ve zengin olmak için neler yapmalıyız? Zengin Baba Yoksul Baba kitabı Amerika’da en çok satan kitaplardan bir tanesi. 5 bin dolarını, 1 milyon dolarlık varlığa çeviren Robert Kiyosaki'nin penceresinden, finansal açıdan özgür birine dönüşmek için izlemeniz gereken adımları bu videoda bulacaksınız. İyi seyirler dilerim. 🔔Kanala Abone OL ➤ https://bit.ly/2IXf6TC ✔️Borsaya Dair Herşey ➤ https://bit.ly/3vXXKfu ✔️Kişisel Gelişim ve Motivasyona Dair Herşey ➤ https://bit.ly/2T6Xpdd ✔️Kripto Paralar ➤ https://bit.ly/2WLqRHu Bizi takip edebilirsin: Twitter ➤https://twitter.com/Baykalem__ Instagram ➤https://www.instagram.com/baykalem__/?hl=tr Kaynaklar ➤Zengin Baba Yoksul Baba kitabından derlenmiştir. #parakazanmak #zenginbabayoksul #nasılparakazanılır Merhaba ben Baykalem. Kanalımda kişisel finans ve kişisel gelişim konuları üzerine içerikler üretmeye çalışıyorum. Kanalıma abone olarak bana destek olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=MDhOC_d8r0s&t=1s
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Hayır fazladan 5 kuruş para yok hep borç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.