Bildirim
1500 TL'ye kadar bisiklet önerisi ! Acilll !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok tecrübeli değilim ama dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi yoksa yol bisikleti mi istediğini belirtirsen konuya girenler de daha rahat yardımcı olur. Dağ bisikleti istiyorum dersen yardımcı olabilirim. -
İstanbul'da yaşıyorum ve günlük kullanım için düşünüyorum o yüzden bende kararsızım açıkçası birazda bu yüzden açtım bu konuyu. Hangisi daha kullanışlı olur acaba ? -
Konu günceldir !quote:
Orijinalden alıntı: GökTürk53
İstanbul'da yaşıyorum ve günlük kullanım için düşünüyorum o yüzden bende kararsızım açıkçası birazda bu yüzden açtım bu konuyu. Hangisi daha kullanışlı olur acaba ? -
sedona 420'e bir bak bencequote:
Orijinalden alıntı: GökTürk53
Konu günceldir !
Alıntıları Göster -
Eğer dağ bisikleti alırsanız size Salcano Insomnia öneririm. -
Scott sub 40 biraz bütçenizi aşar ama şehir kullanımında mantıklı bir tercih olur. Ya da Focus Arriba serileri olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: SPECIALIZED
Eğer dağ bisikleti alırsanız size Salcano Insomnia öneririm. -
Sedona 410. -
quote:
Orijinalden alıntı: erç
Scott sub 40 biraz bütçenizi aşar ama şehir kullanımında mantıklı bir tercih olur. Ya da Focus Arriba serileri olabilir.
Merhaba,
Scott Sub 40 modelini alabileceğim bir internet sitesi önerebilir misiniz?
Biraz aradım ancak bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim. -
Bence Sedona 300-S'e bir göz atabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: themontanaquote:
Orijinalden alıntı: erç
Scott sub 40 biraz bütçenizi aşar ama şehir kullanımında mantıklı bir tercih olur. Ya da Focus Arriba serileri olabilir.
Merhaba,
Scott Sub 40 modelini alabileceğim bir internet sitesi önerebilir misiniz?
Biraz aradım ancak bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
-
bikeandoutdoor.com güvenilir bir site. Beşiktaş ve Fenerbahçe de mağazaları da var. -
Merida Crossway 100, bi arkadaş 1650 liraya almış 2015 modelini, hiç düşünme bulursan hemen al -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Merida Crossway 100, bi arkadaş 1650 liraya almış 2015 modelini, hiç düşünme bulursan hemen al
Merhaba . Arkadaşın bisikleti nerden almış acaba ? Bende araştırıyorum bir süredir. 1800ün altında bulamadım daha. 1650ye falan denk getirirsem alıcam direk. -
quote:
Orijinalden alıntı: pandorria
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Merida Crossway 100, bi arkadaş 1650 liraya almış 2015 modelini, hiç düşünme bulursan hemen al
Merhaba . Arkadaşın bisikleti nerden almış acaba ? Bende araştırıyorum bir süredir. 1800ün altında bulamadım daha. 1650ye falan denk getirirsem alıcam direk.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104863077
-
Bütçeyi biraz yukarı çekebiliriz herhalde sıkıntı olmaz. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Yine model ve mekan yazmak isteyen olursa burdan belirtebilir. Özellikle onerebileceginiz showroomlar var mıdır acaba ? -
Yaw araştırdıkça kafam karışıyor benimde. Aslında başlangıçta salcano city fun 50 alacaktım. Sonra dedim klitlenebilen maşa olsun. City sport modellerine bakmaya başladım. Bütçeyi arttırınca carraro sportive 227 ye kadar gittim. Sonra bi mağazada kron tx 1000 modelini gördüm 1650tl ye . Dedim o kadar para veriyoruz bari almışken iyisi olsun. Kron la ilgili araştırma yaparken meridalara gözüm kaydı. Diğer bir yandan bir arkadaşımın tanıdığı varmış bisiklet bayisi. Giant ve fuji bayisiymiş. O kadar para vereceksen fuji falan al daha memnun kalırsın dedi. Sonuç olarak ne alacağıma hala karar veremedim.
Şimdi bir yandan diyorum gideyim 700-800e bi salcano city sport 30 alayım. Bir süre idare edeyim. 1-2 sene sonra daha pro bir modele geçeyim.
Bir yandan da diyorum almışken iyi bişey alayım sonra uzun süre değiştirmeyeyim.
Ne yapsam bilemedim.
-
quote:
Yaw araştırdıkça kafam karışıyor benimde. Aslında başlangıçta salcano city fun 50 alacaktım. Sonra dedim klitlenebilen maşa olsun. City sport modellerine bakmaya başladım. Bütçeyi arttırınca carraro sportive 227 ye kadar gittim. Sonra bi mağazada kron tx 1000 modelini gördüm 1650tl ye . Dedim o kadar para veriyoruz bari almışken iyisi olsun. Kron la ilgili araştırma yaparken meridalara gözüm kaydı. Diğer bir yandan bir arkadaşımın tanıdığı varmış bisiklet bayisi. Giant ve fuji bayisiymiş. O kadar para vereceksen fuji falan al daha memnun kalırsın dedi. Sonuç olarak ne alacağıma hala karar veremedim.
Şimdi bir yandan diyorum gideyim 700-800e bi salcano city sport 30 alayım. Bir süre idare edeyim. 1-2 sene sonra daha pro bir modele geçeyim.
Bir yandan da diyorum almışken iyi bişey alayım sonra uzun süre değiştirmeyeyim.
Ne yapsam bilemedim.
http://www.bisikletforum.com/konu/bu-fiyata-hidrolik-frenli-ekstrali-carraro-crs-620-1-defa-binildi.127873/
-
?? -
Bahsettiğiniz tüm yollardan geçmiş birisi olarak en son sabit maşada karar kıldım çünkü hep şehir içinde kullanacaktım. Ki eşime de kilitlemesiz ön amortisörlü bir takoz aldık maalesef ve pişmanız.quote:
??
Şu anda Carraro Sportive 327 kullanıyorum ve çok memnunum. 22x serilerinden amortisör sebebiyle vazgeçtim, iyi ki de öyle yapmışım. Hele disk fren olayına hiç girmedim. Hem hafiflik hem bakım kolaylığı. Bence en temizi. Bisikletin tahminimce 14 kg civarı bir ağırlığı var. Sağlam yapılı tabi ama bir de amortisör olsaymış düşünemiyorum bile. Eşimin bisikleti 26" olmasına rağmen benim bisikletle başabaş bir ağırlığı var.
Açıkçası ben ilk etapta donanıma yatırım yaptım. Ne gibi? Arka arttırıcı Acera, ön arttırıcı Altus. Yerinde olsam Tourney olan tüm seçenekleri elerim. Gerçekten berbat bir sistem. Ha Acera şahane mi? Elbette değil, ama Tourney'in yanında Abdurrahman Çelebi misali.
Şimdi önünüzde iki yol olduğunu düşünüyorum. Ya donanıma ya da kadroya yatırım yapacaksınız. Kadro önceliğiniz olacak ise ön-arka Altus olan sabit maşalı Cannondale Quick 5 (1650 TL), lastik-vites-fren kolu gibi şeylerden biraz daha feda ederseniz Cannondale Quick 6 (1500 TL), vites Acera ve lastik de Schwalbe olsun derseniz GT Traffic 4.0 (1400 TL), bunun amortisörlüsü olsun derseniz GT Transeo 4.0 (1400 TL) aynı fiyatta mevcut. Eğer kadro değil de donanım önceliğiniz olacak ise başka hiçbir markaya bakmadan Carraro 327 veya benimkiyle aynı özellik sadece 200-250 TL daha pahalıya Geotech Trip 5 (1330 TL) var.
Karar sizin elbette ama giriş seviyesinde sırf marka bilinirliğinden Cannondale'e o donanımda o parayı verirken acırdım açıkçası. Sonuçta bu dağ bisikleti değil ve atlayıp zıplamayacaksınız. Carraro ve Geotech en iyi seçenek gibi duruyor.
-
Merhaba arkadaşım benzer bir durumla geçen sene karşılaştım bende bütçede kısıtlıydı salcano cty fun 70 aldım bu sene düzenli kullanmaya başlayınca gözüm merida larda ve giant larda hazır 1.500 gibi bir bütçe ayırmışken oralara bakın düşük seviye donanımlı olanlarına yeterli bütçeniz bu yaz kulandıktan sonra gereekş değişiklikleri yapabilirsiniz donanım tarafında kadro kalitesini ön planda tutmanız faydanıza olur asfaltta kullanacaksanız Merida speder veya giant escape modellerina baka bilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X