Şimdi Ara

16-30 Kasım Gittigidiyor Garanti 25/50bonus+25bonuspay Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
6
Favori
2.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Kampanyadan ne kadar bonus kazanabilirim?
    • Kampanyaya katılarak GittiGidiyor'da 16-30 Kasım 2020 tarihleri arasında, tek seferde yapacağınız, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerinizde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL bonus kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlamanız durumunda ise, 500-999,99 TL arası alışverişlerde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL bonus kazanabilirsiniz.
    • GarantiPay nedir, nasıl alışveriş yapabilirim?
    • GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.

• Alışverişiniz sepetinizi www.gittigidiyor.com'dan veya mobil uygulamasından oluşturun, ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay'i seçin. Açılan ekranda Garanti BBVA'da kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş'tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş Ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz.
    • Kampanyaya nasıl katılabilirim?
    • Kampanyaya katılım için harcamadan önce " GITTIGIDIYOR " yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, Alternatifbank Bonus sahipleri 4055'e, ICBC Turkey Bonus sahipleri 05327524404'e SMS göndermelidir.
    • Kampanyaya başarılı bir şekilde katıldığımı nasıl anlarım?
    • SMS ile kampanyaya katıldığınızda "BONUS İLE GITTIGIDIYOR"DA BONUS KAMPANYASINA KATILIM İÇİN BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR. DETAYLI BİLGİ: www.bonus.com.tr" şeklinde bir onay SMS'i alacaksınız.

• Kampanya koşullarına uygun harcama yapığınızda ise; "TEBRIKLER. GITTIGIDIYOR"DAN YAPTIGINIZ ALIŞVERİŞTEN BONUS KAZANDINIZ.BONUSUNUZU 15-25 ARALIK 2020 TARİHLERİ ARASINDA KULLANABİLİRSİNİZ. www.bonus.com.tr" şeklinde SMS alacaksınız.
    • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,33 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.
    • Kampanyadan kimler yararlanabilir?
    • Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilir ve en fazla 75 TL Bonus kazanabilir.

• Bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.
    • Hangi kredi kartları ile kampanyaya katılabilirim?
    • Kampanyaya Garanti Bonus Card, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Alternatifbank Bonus, Alternatifbank Bonus Business, Deniz Bonus, Deniz Bonus Business, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus Business, Fibabanka Bonus, Fibabanka Bonus Business dahildir.
    • Kampanyaya hangi kredi kartları dahil değildir?
    • Garanti Paracard, Şeker Bonus Business, TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Türkiye Finans Happy Card, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, Paracard Sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Kazandığım bonusu hangi tarihte kullanabilirim?
    • Kampanya dahilinde kazandığınız bonus, 15-25 Aralık 2020 tarihleri arasında, bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 25 Aralık 2020'den sonra geri alınacaktır. Bonus yüklemesi için, yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.

• Helal Doktor sana.

• Garantipay 800e 50 ile birleşir. Oh mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sapolee

Deneyen oldu mu

Gg bu aralar hiç gözde değil. İşlem yapan çok azdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gittigidiyor denendi 825e sarı alındı 50+50 verdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sapolee kullanıcısına yanıt

gittigidiyor denendi 825e sarı alındı 50+50 verdi

• demin 1259 tl lik 2.5 luk aldım tebrikler ikramiye kazandınız yazdı.ödemeyi garantipay ile yaptım.

• https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/online-alisveris-bonus-kampanyasi

• Elektronik, giyim, kozmetikte Bonus üye işyerlerinden yapacağınız online alışverişlerde tek seferde 200 TL ve üzeri her harcamaya %10, toplam 80 TL bonus verilecektir.

Gittigidiyor hangi sektör ? bu kampanya ile birleşir mi?

• manager79 kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptım geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: manager79

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/online-alisveris-bonus-kampanyasi

• Elektronik, giyim, kozmetikte Bonus üye işyerlerinden yapacağınız online alışverişlerde tek seferde 200 TL ve üzeri her harcamaya %10, toplam 80 TL bonus verilecektir.

Gittigidiyor hangi sektör ? bu kampanya ile birleşir mi?

Pazaryeri kısmında bulunuyor

16-30 Kasım Gittigidiyor Garanti 25/50bonus+25bonuspay  Kampanyası

• Gram altın aldım.bütün kampanyalara saydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thk123

Gram altın aldım.bütün kampanyalara saydı.
    paracard yüzde 10 veriyor ama 75 vermez bu sefer de, hangisi en mantıklısi ?

• 2 tane 1/4 ile katıldım 1500 e 75 elektronik ve gg kampanyası olumlu

• 80+50+50 kombo yaptım... Gg den.. sapsarı

• quote:

Orijinalden alıntı: sapolee

80+50+50 kombo yaptım... Gg den.. sapsarı

Hocam 3 kampanya birleşti mi? Başka indirim ve kampanyalarla birleşmez diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balci1987 kullanıcısına yanıt

sen yap birleştiğini göreceksin

• akşam gg uygulamasından garantipay ile alayım dedim hazır sarı düşmüşken,

Ödeme yaptı bir güzel şekilde para da karttan çekildi ama sipariş oluşmadı. para iade edilmedi, böyle bekliyoruz şimdi mal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 26 Kasım 2020; 11:21:46 >
  • GittiGidiyordan 6 bin liralık alışveriş yapsam GittiGidiyor 75 tl bonus + online alışverişe 80 tl bonus + seçili e ticarete 50 tlbonus + elektronik harcamaua 75 tl bonus kampanyları birleşirmi arkadaşlar bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.