Şimdi Ara

17'LG MONİTÖR ALICAK ARKADAŞLARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG monitörler bu hafta baya düşecek haberiniz olsun.Eğer alıcaksanız 1-1,5 hafta sabretmenizi tavsiye ediyorum....Söylemesi benden.Bilgi sağlam yerden...

• haberin kaynağını öğrenmek mümkün mü. ne kadar kesin olduğunu anlama açısından soruyorum. çünkü 19'' lg monitör almayı düşünüyorum
  • 21" monitör almak istiyorum, lg
  • ben de f700b almıştım geçen sene tam da fiyatın düştüğü bir hafta var sanırım ben de o haftaya denk gelmişim baya ucuza almıştım ozaman
  • lg f700b 19" almay1 bende düsünüyorum
  • Haberin kaynağı PC Goldun sahibi

Biliyorum pek çoğunuz Pc goldu sevmiyosunuz.Bende sevmiyorum ama abim saolsun bana böyle ufak tiyolar yapıyo ara sıra.Yani kaynak PC Goldun sahibi....
  • Oradan gelecek hayır Allah tan gelsin. Hem Lg monitörler de bir süre sonra titreme problemi olmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 senedir var ve hala en ufak bi titreme yok sanırım tazeleme oranlarını yanlışlıkla deiştirenler var onlara monitör bozulmuş gibi gelio oyunlarda felan gayet tatmin edici bence alınabilecek en iyi monitörlerden zaten şu an için 1280x1024 ün üstüne çıkan oyuncu yok sanırım ben şahsen 1024x768 de oynuyorum ve en ideali bu bence çünkü daha yükseğinde hem göz yoruo hem de biraz ufak kalıo görüntüler
  • bende kullanıyom en iyi fiyat en iyi monütör
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Oradan gelecek hayır Allah tan gelsin. Hem Lg monitörler de bir süre sonra titreme problemi olmuyor mu?

Oluyormu?
  • hayır olmuo en azından bende olmadı
  • bende bu monitorlerden almayı dusunuyordum haber için saol biraz daha bekleyelim
  • LCD monitörleri de düşermi dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.