Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Normal kardesim merak etme

Kız mı bulmak istiyorsun? Gel bakalım PM'ye.
  • Standart değilsin farklısın farklı insanlar hep yalnız kardeşim bunu unutma gün gelir senin gibi biri çıkar karşına temiz ... temiz ... temiz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRiMATESi -- 5 Eylül 2013; 2:51:09 >
  • Beyler açık konuşayım ben sevgilim olan kadınla evlenmek istiyorum tek ve özel olsun yani.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama öyle çıkıp ayrılamalar bana hiç samimi gelmiyo
  • bekarlık gibisi yok zaten evlendiğin zaman bir 40-45 yaşlarına gel kadından soğursun cidden
  • 20 yasimdayim Hic sevgilim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Normal kardesim merak etme

Kız mı bulmak istiyorsun? Gel bakalım PM'ye.

bende gelem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forconcobon

Beyler açık konuşayım ben sevgilim olan kadınla evlenmek istiyorum tek ve özel olsun yani.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama öyle çıkıp ayrılamalar bana hiç samimi gelmiyo

Kardeşim üstteki mesajıma bak yaşım 17 ben sadece 1 kişiyle çıktım inan hayattan soğursun bu yaşlarda yalan o işler bırakanlar oluyor iş çevirenler oluyor zamanı bekle hayatı doya doya yaşa biliyorum şuan bu konuda sıkıntıya girdin takıyorsundur sen şimdi kafana buraya konu açtığına göre takma kardeşim boşver farklı ol tarzını yap müzik dinle ne bilim sözler yaz kendi çapında farklı aktiviteler yap senin gibi biri çıkıcak elbet standartlığa yönelme hep şunu söylerim farklı ol. Sen temiz birisin kız peşinde dolaşan biri değilsin belli ki işte en iyi şeyde bu zaten sen şöyle 25 yaşına falan gel öyle biri çıkar ki karşına senin gibi yalnız ve temiz hatta farklı

• 17 yaşında aklı başında kız bulmak zor, hele bu devirde, boşver yaşa gitsin, doğru zamanı bekle.
  • Benimde yaşım 17 şimdiye kadar hiç çabalamadım sevgilim olsun diye. Daha yaşımız neki ne yapacağız ki diye düşünürüm hep.
  • abi ben içe kapanık biriyim biraz ne bileyim anlarsınız işte etrafımda arkadaşlarım bu işin kurdu olmuş kendimi garip hisssediyorum işte
  • quote:

abi ben içe kapanık biriyim biraz ne bileyim anlarsınız işte etrafımda arkadaşlarım bu işin kurdu olmuş kendimi garip hisssediyorum işte

Kardeşim sen yazdıklarımızı da ciddiye almıyorsun bence kaç defa dicez :D Bizde öyleyiz ama laf eden yok çok şükür kızlarla konuşurum ortama girerim muhabbet ederim ama farklılık işte bu güzel bişey :D Kızlarla konuşurum ama mesafeyide koyarım 3-4 çıkma teklifide geldi reddettim inan burda gösteriş yapmıyorum farklı olmak güzel bişey hem erkek dediğin kız peşinde koşmaz devir değişti şimdi ki erkekler kız peşinde koşuyor duvar gibi erkek varken kızların erkekler peşinden koşması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: DeccalAYiN

quote:

abi ben içe kapanık biriyim biraz ne bileyim anlarsınız işte etrafımda arkadaşlarım bu işin kurdu olmuş kendimi garip hisssediyorum işte

Kardeşim sen yazdıklarımızı da ciddiye almıyorsun bence kaç defa dicez :D Bizde öyleyiz ama laf eden yok çok şükür kızlarla konuşurum ortama girerim muhabbet ederim ama farklılık işte bu güzel bişey :D Kızlarla konuşurum ama mesafeyide koyarım 3-4 çıkma teklifide geldi reddettim inan burda gösteriş yapmıyorum farklı olmak güzel bişey hem erkek dediğin kız peşinde koşmaz devir değişti şimdi ki erkekler kız peşinde koşuyor duvar gibi erkek varken kızların erkekler peşinden koşması gerek

sizin dediklerinizi ciddiye alıyorum sakın yanlış anlamayın sadece bana benzeyen insanlar görmek istiyorum toplumdan çok soyutlandım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeccalAYiN

quote:

sizin dediklerinizi ciddiye alıyorum sakın yanlış anlamayın sadece bana benzeyen insanlar görmek istiyorum toplumdan çok soyutlandım

Kız dediğin nedir biliyor musun ? Hele ki şu yaşlarda aile nasıl terbiye veriyorsa yanlış anlaşılmasın her aile için geçerli değil bu '' Makyaj yapan kızlar , dudak büken kızlar , Amerikan özentisi kızlar '' ! Hepsi aynı maşa Al Pacino abimizin bi sözü var '' Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme..Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer. '' işte demek istediğim bu farklısını bulana kadar bekle Eğer farklı kızın nasıl olduğunu merak ediyorsan ;

- O seni birgün bulacak ve senin peşinden koşucak ...

EDİT : Paylaşmazsak olmaz :)

AL PACİNO abimiz ;
     17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRiMATESi -- 5 Eylül 2013; 3:15:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.