Şimdi Ara

17 yaşındayım iş tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acilen işe başlamam lazım 17 yaşındayım açık liseden okuyorum (okula gitmiyorum sadece sınavlara giriyorum yılda 3 kez) bu şartlar altında çalışabileceğim işler önerebilir misiniz? Yalnız Burger King, Mc Donalds gibi yerlerden bahsediyorum. Ama oraları da çok kötülüyorlar. Modern kölelik falan diyorlar. Az para veriliyormuş falan. Lütfen dalga geçilen, hakaret içeren yorumlar atmayın. Bu çok önemli bi durum ciddi ciddi soruyorum. Gerçekten yardım edecekseniz ilgilenin arkadaşlar, lütfen. Şimdiden teşekkürler.

• yaşın çok genç kendini geliştirebilirsin.

önce imkanın varsa bir grafik tasarım kursuna git. inan çok basit okula gitmene gerek dahi yok. grafiği geliştir ardından web master kursuna git. tüm zamanını buna ayır. çok iyi paralar kazanacaksın emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

yaşın çok genç kendini geliştirebilirsin.

önce imkanın varsa bir grafik tasarım kursuna git. inan çok basit okula gitmene gerek dahi yok. grafiği geliştir ardından web master kursuna git. tüm zamanını buna ayır. çok iyi paralar kazanacaksın emin ol.

Çok sağol ilgilendiğin için, tavsiyen için. Bunu ilerleyen zamanlarda yaparım. Yalnız benim en fazla 4-5 gün içinde falan işe başlamam lazım. Ailevi sorunlar falan, karışık işler. Eve katkımın olması lazım. Okula gidip kursa gidip bölüm bitirip eğitim alacağım süre yok maalesef... O yüzden Burger King, Mc Donalds gibi yerler dedim... Hiçbir bilgimde yok böyle konular hakkında. Hayatım boyunca en ufak bi işte de çalışmadım. Ne yapacağım bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tugceccc

quote:

Çok sağol ilgilendiğin için, tavsiyen için. Bunu ilerleyen zamanlarda yaparım. Yalnız benim en fazla 4-5 gün içinde falan işe başlamam lazım. Ailevi sorunlar falan, karışık işler. Eve katkımın olması lazım. Okula gidip kursa gidip bölüm bitirip eğitim alacağım süre yok maalesef... O yüzden Burger King, Mc Donalds gibi yerler dedim... Hiçbir bilgimde yok böyle konular hakkında. Hayatım boyunca en ufak bi işte de çalışmadım. Ne yapacağım bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    İstanbul osmanbeyde bilyon tane model-modelist tasarımcı tarzı şeyler aranıyor.Sen bunlardan biri olmasan bile camlarda yok 36 beden yok 38 beden yok 40 beden bayan aranıyor gibi şeyler yazıyor git bir rumeli caddesini gez.Mc donalts insan sömüren yerler uğraşma onlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krinorex -- 18 Eylül 2012; 2:30:03 >

• quote:

quote:

şuan sana ne meslek tavsiye etsek belli ki durumunu düzeltmeyecek. umutsuzluğa kapılma sakın, ben 3 ay beleş çalıştığımı biliyorum işi öğrenmek için.
    herkes senin geçtiğin yollardan geçti. ayrıca dışardan okumayı sakın bırakma bak.
    tansaş, migros gibi yerlere başvur kasiyerlik için ilgilenen çıkacaktır. bu işlerde aldığın parayı çarçur etme belliki ihtiyacın var, son kuruşuna kadar biriktir. bu işler geçici olsun 3-5 kenara atana kadar sonra meslek seç.
    esnaflığa sakın girme.
    umut avcıları çıkacaktır karşına hiç kafana takma ve aldanma.

medikal tavsiye edeyim sana. gir bi medikalcinin yanına abi bedava çalışayım bu işi bana öğretin de. veya eczazenelere git. aç kalmazsın.

• quote:

quote:

quote:

şuan sana ne meslek tavsiye etsek belli ki durumunu düzeltmeyecek. umutsuzluğa kapılma sakın, ben 3 ay beleş çalıştığımı biliyorum işi öğrenmek için.
    herkes senin geçtiğin yollardan geçti. ayrıca dışardan okumayı sakın bırakma bak.
    tansaş, migros gibi yerlere başvur kasiyerlik için ilgilenen çıkacaktır. bu işlerde aldığın parayı çarçur etme belliki ihtiyacın var, son kuruşuna kadar biriktir. bu işler geçici olsun 3-5 kenara atana kadar sonra meslek seç.
    esnaflığa sakın girme.
    umut avcıları çıkacaktır karşına hiç kafana takma ve aldanma.

medikal tavsiye edeyim sana. gir bi medikalcinin yanına abi bedava çalışayım bu işi bana öğretin de. veya eczazenelere git. aç kalmazsın.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için eksik olmayın. ^_^

• quote:

Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için eksik olmayın. ^_^

Alıntıları Göster
    senin yasında bir bayanın bulabilecegi işler mağazada satış elemanı , burgerking, mc donals , call center satıs elemanı, marketlerde kasiyer + reyon elemanı.. bu tarz işlerde yogunlaş bu tarz işleri hep senin yasındakiler yapıyor daha çok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFA9C4197

Bu mesaj silindi.
    İzmir olsaydı yardımcı olabilirdim ama malesef İstanbul'muş
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

İzmir olsaydı yardımcı olabilirdim ama malesef İstanbul'muş

Alıntıları Göster
    yukarıda kendi konumu görmek tebessüm ettirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

yukarıda kendi konumu görmek tebessüm ettirdi

Alıntıları Göster
    digital34 haklısın...

İlgilenip doğru düzgün tavsiye veren herkese teşekkürler.

paradoxxx86 Ben bir kızım ve ısrarla bu konuyla ilgili dalga geçilmemesini istediğimi söylemiştim. Ciddi bi durum var ortada. Neden her olayda cıvıtıyosunuz? Yaşadıklarımı biliyor musunuz da kalkıp saçma sapan şeyler yazıp iyice moralimi bozmaya çalışıyosunuz? Acıyorum sizin gibilere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugceccc -- 18 Eylül 2012; 14:02:31 >

• quote:

digital34 haklısın...

İlgilenip doğru düzgün tavsiye veren herkese teşekkürler.

paradoxxx86 Ben bir kızım ve ısrarla bu konuyla ilgili dalga geçilmemesini istediğimi söylemiştim. Ciddi bi durum var ortada. Neden her olayda cıvıtıyosunuz? Yaşadıklarımı biliyor musunuz da kalkıp saçma sapan şeyler yazıp iyice moralimi bozmaya çalışıyosunuz? Acıyorum sizin gibilere...

Alıntıları Göster
    Kız olan kuzenim call centera girmişti. Telefondan arayıp anket filan dolduruyorlar insanlarla. Aylık 600 liraya kadar alabiliyordu yolu dahil yemeği hariç. Çalışma saatleride çok uygundu sonuçta insanları telefonla öyle her saatte rahatsız edemezsin. Bi araştır derim. Yenibiriş.com kariyer.net e filan düşüyor genelde bu tür ilanlar.

• Hocam kendini geliştirebileceğin bir işe girde gerisi gelir.Grafik.web ile ilgili işler olabilir.Call center mantıklı.Mc donalds burger king kariyer oluyormuş araştır.Lcw de olabilir.Kalıcı olursan ilerlersin bu işlerede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

Hocam kendini geliştirebileceğin bir işe girde gerisi gelir.Grafik.web ile ilgili işler olabilir.Call center mantıklı.Mc donalds burger king kariyer oluyormuş araştır.Lcw de olabilir.Kalıcı olursan ilerlersin bu işlerede.
    pm attık ama cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan...

pm attık ama cevap veren yok

Alıntıları Göster
    Benzinliklerde kasiyer olarak işe başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Benzinliklerde kasiyer olarak işe başlayabilirsin.

Alıntıları Göster
    işkura kayıt olarak paralı kurslar var gittip hem meslek öğreniyorsunuz hemde mesleği öğrenene kadar işkur günlük size 20 tl-30tl + sigorta yapıyor. bunlara bakabilirsiniz bence. Kurs bittikten sonra ise sizi işe yerleştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delikurt55

işkura kayıt olarak paralı kurslar var gittip hem meslek öğreniyorsunuz hemde mesleği öğrenene kadar işkur günlük size 20 tl-30tl + sigorta yapıyor. bunlara bakabilirsiniz bence. Kurs bittikten sonra ise sizi işe yerleştiriyor.

Alıntıları Göster
    gir bir markete çalış. ama ileri için umudun yoksa meslek derslerine yönel. mesela elektrik gibi. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

gir bir markete çalış. ama ileri için umudun yoksa meslek derslerine yönel. mesela elektrik gibi. vs.

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem bk, mc tarzı yerleri aklının ucundan bile geçirme bildiğin kölelik.
    Yaşına uygun lcw, defacto, koton, colin's, flo tarzı yerlerde başlayabilirsin..
    Kariyer düşünüyorum dersen, işkurun kurslarına yönel..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sana tavsiyem bk, mc tarzı yerleri aklının ucundan bile geçirme bildiğin kölelik.
    Yaşına uygun lcw, defacto, koton, colin's, flo tarzı yerlerde başlayabilirsin..
    Kariyer düşünüyorum dersen, işkurun kurslarına yönel..

Alıntıları Göster
    Acil paraya ihtiyacım var dediğin için söylüyorum giyim mağazaları yada call centerlar sana en uyugn iş imkanıdır şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Acil paraya ihtiyacım var dediğin için söylüyorum giyim mağazaları yada call centerlar sana en uyugn iş imkanıdır şu an.

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem şirketlerin diğer illere arabayla numune götüren heriflerden ol. (Tabi bir yıl beklemen gerek) Eğer ağzın iş yapıyorsa ve sevilirsen çook yükselirsin. Okumadanda iyi paralar alabilirsin. Dediğim gibi bir işte çalışan bir akrabama bakarak söylüyorum bunları. Adamın iki çocuğu krallar gibi yaşıyor. (Evet evet onların pc sistemini kıskanıyorum :P)

Bu 1 yılda burger king vs. gibi yerlerde çalışabilirsin hemen hepsi aynı örneğin bir firma vardı fast food firması. Çalışanlara 6 ayda bir yıldız veriyormuş. Her yıldız maaş aratışı 6 yıldızdan sonra müdürlüğe kadar gidebiliyorsun bunun gibi kariyer fırsatı olanları dene derim. Bunun yanında kendinide geliştirmeye bak.

En basitinden örnek vereyim git bir dil kursuna çalışırken rusça öğren sonra git antalya'ya seni birçok otel dahil tüm dükkanlar ve restorantlar alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutcuk

Sana tavsiyem şirketlerin diğer illere arabayla numune götüren heriflerden ol. (Tabi bir yıl beklemen gerek) Eğer ağzın iş yapıyorsa ve sevilirsen çook yükselirsin. Okumadanda iyi paralar alabilirsin. Dediğim gibi bir işte çalışan bir akrabama bakarak söylüyorum bunları. Adamın iki çocuğu krallar gibi yaşıyor. (Evet evet onların pc sistemini kıskanıyorum :P)

Bu 1 yılda burger king vs. gibi yerlerde çalışabilirsin hemen hepsi aynı örneğin bir firma vardı fast food firması. Çalışanlara 6 ayda bir yıldız veriyormuş. Her yıldız maaş aratışı 6 yıldızdan sonra müdürlüğe kadar gidebiliyorsun bunun gibi kariyer fırsatı olanları dene derim. Bunun yanında kendinide geliştirmeye bak.

En basitinden örnek vereyim git bir dil kursuna çalışırken rusça öğren sonra git antalya'ya seni birçok otel dahil tüm dükkanlar ve restorantlar alır.

Alıntıları Göster
    migros alıyo mu maaş diğerlerine göre iyi diye duymuştum ama lise diploması ister mi bilmem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.