Şimdi Ara

170 bine kadar arac tavsiyesi xc60 ya da?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,otomobil dunyasi uzak oldugum bir alan,firsat buldukça forumu okuyup yorumlarinizdan faydalanmaya calisiyorum.Aklimdaki arac 8 ileri 181ps xc60.piyasi 170den basliyor gibi..2 cocuklu bir aileyiz,yilda 10bin km yapiyorum..yuksek bir arac dusunuyorum. Bu fiyata baska oneriniz olur mu? Oerileriniz icin simdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap icin tesekkurler..Aklimdaki seceneklerden biri outback..sizlerede bu yuzden danismak istedim..4x4 olmasada olur,bunun haricinde outback hangi acidan daha mantikli olur bilemiyorum..

• O rakamlara cikiyorsaniz alinacak en iyi arac.

• 170.000 sıfır kilometre s80 aldı bi tanıdım d4 motor, üretimi bitti diye dip fiyata satıyorlar hani ilgini çekerse.

• quicklet Q kullanıcısına yanıt
    O motor ve sanziman kombinasyonuyla sinifinin en iyi araclarindan biri. Bir Volvo bayisinde teste cikmanizi tavsiye ederim.

• ben de bir süredir bu aralıklarda bir suv bakıyorum.subaruyu herkes çok övüyor ama nedense tip olarak bir türlü beğenemedim aracı.benim bu aralıkta alınabilir oalrak gördüğüm iki araç var.biri volvo xc60 diğeri jeep cherokee
  • O paraya volvo almada ne alırsan al.

• quicklet Q kullanıcısına yanıt
    XC60 kendi sınıfında çok başarılı bir araç. Bana kalırsa tek eksiği AWD seçeneği çok pahalı ve bu araca ciddi manada AWD yakışıyor. Tabi şehir içinde kullanıcam diyorsanız AWD nin çokta bir önemi yok

• Ford kuga, pajero, ix35

• Alınabilecek en iyi aracı seçmişsiniz zaten.

• Yorum yazan tum arkadaslara tesekkurler.outback diger secenek idi..yorumlara bakinca sanirim tercimi xc60 yonunde olacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.